Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на чесън >> Content

Чесън Инструкции Seed Засаждане

Чесън, за разлика от повечето други растения , не растат от истински семена . Вместо това, скилидките чесън , които формират ръководителите , които купуват в магазините за хранителни стоки са всъщност това, което расте от чесън . Чесънът закупен в магазините за хранителни стоки обикновено се лекува с химични вещества, които потискат растежа. Покупка чесън семена , вместо от реномирани доставчици градина . Plant чесън през есента , тъй като тя изисква най-малко един месец на температури под нулата , за да образуват глави чесън , че могат да бъдат събрани . Нещата ще трябва
Лопата
Hand мистрия
Тор
мулчиране MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

копаят в компост в един-към - едно съотношение с почвата , където искате да засадят чесън , с помощта на лопата. Правете това, в края на есента , но преди първата слана за сезона. Изчакайте няколко студове да мине , но не се чака толкова дълго, че земята е твърде трудно да се работи .

2

Растителни индивидуален семена скилидки чесън , заострен край нагоре , в дупки два инча дълбоки и . най-малко 4 инча един от друг и Наем 3

Покрийте с пръст, след това се покрива с 2 - до 3 - инчов слой мулч . Изчакайте до пролетта на чесън стреля, за да се появят.

4

Нанесете добър за всякакви цели растителни торове според инструкциите върху опаковката след издънки са 2 инча високи. Следвайте инструкциите за кандидатстване на производителя на торове .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-garlic/1019023037.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.