Как да се предпазим Земетресение Damage

Земетресенията са природни бедствия, които много хора се сблъскват с всяка година. За съжаление хората често не успяват да се подготвят или домовете си от щети земетресение . Да бъдеш подготвен , ще ви спести време и пари в случай на земетресение. Ето няколко лесни стъпки, за да помогне за предотвратяване на увреждане на земетресение . Инструкции

1

Защита на вашите вещи. Най-голямата финансова загуба, може да понесе по време на земетресение ще бъде от падащи предмети и преобърнал мебели. Закрепете обекти, които са крехки , скъпо или тежка, за да фиксират мебелировка . Укрепете вашата тежка и висока мебел към стената или пода, за да ги предпази от преобръщането .

2

Сложете ключалки на врати на шкафове и файлови шкафове. По време на земетресение врати и чекмеджета могат да дойдат отворени . Поставете здрави ключалки на вратата на кабинета си и файлови шкафове , за да ги предпази от отваряне и разливане на съдържанието им на пода причинявайки щети .


3

затегнете бойлер и други уреди. Осигурете си бойлер на стената шипове . Укрепете Вашите уреди към стената или пода, за да ги предпази от плъзгащи или падане. Уверете се, че всеки уред, свързан към газова тръба има гъвкава тръба.

4

Съхранявайте опасни материали в надежден място . Смесване или разливане на химикали може да бъде опасно . Уверете се, че всички опасни продукти са в техните подходящи контейнери и се съхраняват в шкаф закрепени към стена със силна резе .

5

Дръжте пожарогасители . Поставете ги в целия си дом , в случай имате нужда от тях . Ако огън започва по време на земетресение като пожарогасител наблизо ще спомогне за намаляване на щетите .

Как да отстранявате Door Open Alarm на Forma - 86C ULT Freezer

The Forma - 86C ULT фризера е научен фризер , че може да се настрои до минус 86 градуса по Целзий и предлага пред - към-гръб на въздушния поток , който се движи на въздух от предната решетка през филт

Περισσότερα >
Как да си направим Английски Poster легло с балдахин

Как да си направим Английски Poster легло с балдахин . Английски плакат легла с балдахини са в най- величествени домове в Англия или в домовете на колониалните къщи в Съединените щати. Те са красиви ,

Περισσότερα >