Как да порасна Bay Leaf

Дафинов лист изпълва яхнии, сосове , акции и дори чай с аромат. Можете да го използвате, за да създадете успокояваща вана или главата венец като древните гърци са били любители на носенето . Това многогодишно растение има много полезни цели, за да служат , което е добре , защото това ще бъде доста присъствие в двора ви или вашия дом . Тези билкови растения могат да растат някъде между пет и 60 метра висок . Прочетете, за да научите повече. Инструкции

1

Покупка малък залив лаврови дървета . Отглеждане дафинов лист от семе е трудно ; това може да отнеме до шест месеца и често не се изкорени изобщо. Отглеждане от рязане също е много предизвикателна , така че спестявате енергия за всички на готвене ще се прави с билков реколта.

2

Засадете си дафинов лист дърво отвън , ако живеете в зони 8 до 11 , а времето е предимно леки . Дръж си дърво защитен от силни ветрове и , ако живеете в един много горещ климат , той предлага частична сянка . В противен случай , дафинов лист обича пълна слънчева светлина. Ако живеете в северната зона , можете да поддържате дафинов лист навън в саксия в по-топлите месеци и да го преместите на закрито през зимата.


3

оферта на открито растения допълнителна защита от замръзване през зимата , като опаковане на растението, за да го предпази и пускането сено на земята чрез корените. Ако вашият дафинов лист е изложена на студ , шансовете са, листата ще потъмнява . Подстригване на растението до шест сантиметра над почвата , и ще поникне дойде пролетта.

4

Поддържайте почвата добре изцедени . Оплоди си дафинов лист около два пъти годишно и да го даде много добра компостирани почвата .

5

Нека дървото да изсъхне между поливане . Над поливане ще навреди на растението. Въпреки това, ако е много горещо , водата вашето дърво .

6

режеш дървета през пролетта , за да го държи под контрол , освен ако имате нужда шестдесетфута струва на дафинов лист . Някои хора оформят своите дървета в пирамиди.

7

Помниш ли, когато се използва дафинов лист , че свеж дафинов лист е много по -силен от това, което получавате в тези малки пластмасови контейнери билки в магазин за хранителни стоки . Винаги отстранявайте дафинов лист от храната , преди да я поднасяш като листата може да бъде твърде трудно да се дъвче.

My Хладилник тече с грес Underneath

Неуплътнените хладилници не са всичко, което рядкост. В края на краищата , хладилници са уреди, които използват вода и в двете му твърдо и течно състояние. От време на време , хладилници ще протекат п

Περισσότερα >
Инструкции председател бой с пръчки събрание

Подмяна износени тръстика седалката или облегалката на стола на е начин за възстановяване на любимия или реликва мебели. Има голямо разнообразие от бой с пръчки модели , материали и техники , но най-ч

Περισσότερα >