Как да инсталирате Vent Fan

Влага натрупване в баните може да предизвика меки стени, мухъл и други проблеми. Ето защо по-нови жилища са оборудвани с вентилационни фенове , които дърпат wet въздуха от бани и го изтласкват към екстериора на къщата през маркуч на тавана. По-стари домове не са били построени с това нововъведение , но вие може да се определи , че със стандартна изпускателна баня комплект вентилатор и един следобед на работа. Този план предполага, можете да получите достъп до една недовършена мансарда над тоалетната. Това е проект, който включва участие рязане през тавана и външната стена , и ел.инсталация , така че не трябва да го опитвайте себе си , ако не сте уверени, с уменията си в тези areas.Things ви е нужно
Vent фен комплект , включително единицата вентилатор, изпускателната тръба за отдушник покритие и екстериор capJigsawPencilDrillDrill bitScrewdriver bitRegular дърво screwsElectrical тел и switchLadder MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Определете къде на вашия таван баня искате вентилаторът да бъде , и да пробия дупка в тавана , за да го маркирате. След това отидете в тавана , като внимавате да остане на греди и не се оттегли в тавана , да намерите дупката в сухото строителство между греди . Изчистете района около него на изолация.

2

Насочи монтаж отдушник фен надолу в дупката , в позицията , че ще отида, с отворен квадрат прием седи на сухото строителство и вентилационен отвор нагоре . Разположете устройството равномерно между греди . Mark около периметъра на квадрат прием с молив. Премахнете модула на вентилатора и да използвате прободен трион за рязане на площада в сухото строителство .


3

Определете вашата фен монтаж обратно върху квадратна дупка. С бормашина и отвертка малко , използвайте винтове за дърво , за да се осигури монтаж на греди от двете страни . Устройството трябва да има регулируеми скоби върху нея за тази цел.

4

да Wire вентилатора към комутатора баня сила, която ще го контролира , управлява електрическа захранваща линия до банята през страничната стена и вземете го от долу през кутията на превключвателя . След като се уверите, цялата власт в стаята е изключено , инсталирайте новия комутатор фен по същия начин, както бихте ключа за лампата , поставяне на бели и черни жици и от двата източника на захранване и устройството. На горния етаж , тел вентилатора според предоставените инструкции.

5

Определете къде си изпускателната дупка ще отидат във външната стена на тавана , намирането на място, далеч от носачи , и пробийте водач дупка там . После излезе навън , да се катери вашата стълба към ориентировъчната дупката , и да използвате прободен трион за рязане на подходящия размер изпускателната дупка в стената на къщата.

6

Обратно в тавана , пуснете маркуча изпускателната , снабдени с единицата фен , от устройството на отвора за отработени газове, и я прикрепете към стената с винтове за дърво . Излез навън и инсталирате външна капачка на стена, която е предоставена с устройството.

7

В банята , инсталирайте условие фен скара над дупката на квадратен прием в тавана , като следвате инструкциите на устройството дойде с . Често , това е допрян до единица, с опънати пружини , които не изискват никакви винтове.

Електротехника Мирише Когато Изплакването на Maytag Atlantis

Електрическо мирише по време на цикъл на изплакване на Maytag Atlantis перална машина може да бъде признак на сериозен проблем, който може да доведе до електрически пожар . Тези миризми са резултат на

Περισσότερα >
Как да завърши дърво с орехово масло

Walnut масло увеличава красотата на дървени мебели и подови настилки , а чрез добавяне на защитен финал. За разлика от много облицовки , орехово масло е изцяло натурален , което означава, че не притеж

Περισσότερα >