Как да инсталирате Vent Foundation

Вентилационна на обхождане пространството под фондация структура предотвратява мана и гниене от атакува черния под . Водната пара в почвата се връща в атмосферата. Без подходяща вентилация, която водни пари може да съберете под основите си и нахлуе в подосноВата гора. В крайна сметка това ще доведе до увреждане на влага . Има няколко метода, използвани за предотвратяване на излишната влага от събирам под основите си . Инсталиране фундаментни отвори е най-добрият и най- практичното решение . Нещата ще трябва
Tape measureDrillJigsawFoundation ventNailsHammer

Покажи повече инструкции

1

Определете колко фондация отвори местните строителни норми показват на квадратен фут от обходим пространство . Повечето строителни норми определят един квадратен фут на вентилация на 150 квадратни метра под основите . Например , ако вашият дом е 1000 квадратни метра , който ще инсталирате, 7 квадратни метра на вентилация. Покупка на необходимия брой отвори . Измерете един от вентилационните отвори . Стандартният размер е 4 " X 10" , но може да варира.

2

Избор на местоположения на джантата Еднопосочни на 2 - от -12 между две греди Изолационна облицовка . Измерете и отбележете отвори за да се поберат на вентилационните отвори , които сте закупили .


3

Пробийте четвърт - инчов отвор в единия ъгъл на първата маркирана откриването . Slip острието от пъзела в дупката и срежете по маркираните линии.

4

Изрежете останалите вентилационните пространства. Може би ще има едно на всеки 3-ти или 4-то залив . Заливът е на 16 инча между всеки етаж греда .

5

Плъзнете фондация отдушник във всяко пространство. Прикрепете отвори до ръба греди с малки нокти на всеки ъгъл и всяка страна.

Таван Fan Clockwise Vs. Обратно на часовниковата стрелка

Използването на вентилатор на тавана , във връзка с Вашата отоплителна и охладителна система ще помогне за намаляване на разходите си за комунални услуги. Но посока лопатките на вентилатора своя стран

Περισσότερα >
Как да Reupholster на тъкани, покрити председател

Дали претапициране плат стол от необходимост или просто защото искате да , ще се постигне голямо удовлетворение от тези на готовия продукт. Reupholster плат стол от вашия дом или излъскване продажбите

Περισσότερα >