Как да се чисти на хидравличен филтър

Хидравлични филтри обикновено са самостоятелни , така че това само може да се направи , ако имате сменяем филтър. Достъп до кутията филтър и премахване на филтъра трябва да бъде направено в съответствие с инструкциите на производителя , които обикновено могат да бъдат намерени на уреда. След като се извади , филтърът може да се почиства и повторно използвани . Ако една машина се използва за търговска работа или в замърсени или прашни ситуации , почистване на хидравлични филтри два пъти годишно ще ви помогне да хидравликата работни well.Things ви е нужно безплатно A стандарт почистване на резервоар разтворител systemRubber ръкавици1 галон хидравличен fluidAn стар toothbrushA 2 - галон кофа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете филтъра в резервоара за разтворител. Трябва да се носят гумени ръкавици по време на цялата процедура . Поставете филтъра внимателно в резервоара ; да не го изпуснете .

2

Включете помпата на разтворител. Превключвателят трябва да се намира от страната на резервоара . Оставете разтворителя да преминават през дюзата.


3

Почистете филтъра. Поставете филтъра под разтворителя и го изплакнете обилно . Докато изплакване , използвайте четка за зъби , за да търкам на разстояние мръсотия и отломки. Разтворителят ще се разтвори мръсно масло запушване на филтъра , така че го оставете да тече свободно през целия филтър среда . Когато почистването приключи, изключете захранването на разтворител. Разклатете филтъра, за да се отстрани излишната разтворител.

4

Изсипете 1 галон на хидравлична течност в 2 - галон кофа . Бъдете внимателни, да не го пръска .

5

Сложи си филтър вътре в кофата и мах го наоколо в хидравличната течност за около 5 минути. Това ще неутрализира всеки разтворител , останали от процеса на почистване.

6

Поставете отново филтъра според инструкциите на вашия уред . Използваният хидравличната течност в кофата могат да бъдат рециклирани в повечето големи бензиностанции или услуги.

Как да инсталирате Garbage Изхвърляне KitchenAid

KitchenAid произвежда пълна гама от по - мивка разпореждания за боклук , вариращи от един икономичен модел 1/2-horsepower на тежкотоварни разположение 1 - конски сили. Всички модели са оборудвани Quic

Περισσότερα >
Как да нарисува Wooden Glider председател

Независимо дали сте изградили един от нулата или просто искате да репаратура съществуваща парче , боядисване дървен планер стол може да се създаде страхотен нов поглед за вашите мебели . Това е един л

Περισσότερα >