Как да инсталирате на тавана вентилатор

Ако сте в един стар дом, който не разполага с вентилатор в банята, но е налице режийни светлина тела и една недовършена мансарда над него , вие сте в час . Инсталирането на вентилатор на мястото на съществуваща тяло е проста , защото кабелите , ключа и дори близката греда , за да фиксирате новия вентилатор е вече там . А собствениците с относително добри дърводелски умения могат да направят това след около hour.Things ви е нужно
Pencil
Jigsaw
Screwgun
отвертка

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Изключете захранването към стаята на прекъсвача . Отстранете винтовете , които притежават до съществуващия таван осветителното тяло и го издърпайте надолу от тавана . Откачете електрическите кабели, които са свързани с него.

2

Отиди на тавана над банята. Намерете електрическата кутия над тавана на банята. Това е квадратна метална или пластмасова кутия, завинтена за таван греда , широка около 5 инча с жици към него. Развийте го от Еднопосочни и да вземат проводниците от кутията , така че те са в насипно състояние. Изхвърлете кутията.


3

Насочи фен единица над дупката , където електрическата кутия беше . Обхваща отвора напълно , с едната страна на вентилатора притиска към Еднопосочни таван . Трейс с молив линия на сухото строителство , около периметъра на вентилатора. Премахване на вентилатора и изрежете дупката с пъзел .

4

Поставете уреда фен обратно към дупката . Закрепете уреда към Еднопосочни , както е предвидено в инструкциите. Като цяло , ще има една скоба , че винт в Еднопосочни .

5

Свържете изпускателната тръба на устройството според инструкциите. Пусни маркуча до близката стена. Използвайте прободен трион , за да изрежете дупката за него. Закрепете маркуча в дупката , като се използват скоби , които дойдоха с комплекта.

6

тел устройството с помощта на електрически кабели, които сте взели от електрическо поле . Не трябва да има бяла тел, черен тел и гола медна жица за заземяване . Свържете ги към съответните кабели на устройството , с бял до бял, черен или черен (или червен) . Използвайте гайките на тел , за да ги свържете и запечатай връзките с лента електротехника . Свържете гола медна жица за заземяване винта зелен заземяване на устройството.

7

Обратно в банята, Клип на тавана отдушник покритие за устройството , над дупката . Той най-вероятно ще прикрепите с пружинни куки . Включете захранването отново и тествате вентилатора , използвайки същата стена превключвател, който контролира предходната устройството .

Как да се провери на EVA занижени на A /C

Когато сте проверка на ниската страна на един климатик , вие сте измерване на налягането в своя охладител смукателната линия . Този натиск ви разказва за това как компресора е рисунка на хладилния аге

Περισσότερα >
История на Охайо ковачество

ковачество е считан за един от традиционните занаяти. Традиционните занаяти често се мисли като вече не е в употреба, или във формата на изгубени изкуства. Въпреки, че много неща са били загубени окол

Περισσότερα >