Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> отглеждане на билки >> Content

Как да Подстригване буренясала Arborvitae

< р > Arborvitae , известен ботанически като Thuja , е род на игла вечнозелени дървета и храсти , принадлежащи към семейството кипарис на растенията. Както всички иглолистни евъргрийни , Arborvitae изискват много малко и рядко резитба, но могат да понесат някои подрязване за оформяне или за целите на формиране . Когато Arborvitae е силно обрасъл , трябва да го отрежете по етапи, за да се избегне намаляване на голо дърво, като дървото не може да се регенерира зелен растеж зеленина в този момент . Като цяло, подрязване на съкращения трябва винаги да бъде замислено разгледани и приложени, с леко докосване .
Което ви е нужно
Градинарски ножици

Long остриета ножични ножици или електрически ножици

Инструкции
1 < р > Подстригване си обрасли Arborvitae през пролетта преди да се появи нов зелен растеж, но след като се случи миналата трудно слана във вашия регион .

2 < р > Нарежете далеч мъртъв, обезцветени или заболели листа, плюс клонки и малки клони от интериора и периметъра на дърво или храст . Компостът или изхвърли окосената трева . Световния съюз 3 < р > Подстригване терминалните върховете на всички клонове на намаляване на общия размер на растението , като се използва дълго острие ножица ножица или електрически ножици . Работа по цялото растение , равномерно премахване до , но не повече от 1/3 от общия обем на зелена игла листата на Arborvitae е .

4 < р > Повторете процеса на 1/3 срязване в продължение на три последователни години постепенно да се намали размера на инсталацията . Light срязване също ще стимулира нови разклонения по върховете , и да се увеличи плътността на листната маса , което прави растението по-привлекателно при попълване на дупки , създадени от резитба .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1019131382.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.