DIY Pizza Фурна Block

Професионални създателите пица знаят , че за да получите най-добрия вкус и crispiest кора , трябва да се пекат пайове върху горещ камък. В пицарии , това се постига с варене пица на пода на фурната. Ресторант доставка магазини продават пица фурна блокове или камъни за домашна употреба, но това може да бъде доста скъпо. Импровизирай от пазаруване в изненадващо място за доставките, за да направите свои собствени пица каменна пещ block.Things ви е нужно
Плочки теракот плочки
Растително четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Търсене с местния градински център за теракот плочки . Изберете топлинни обикновена плочка , която измерва около 14 квадратни инча .

2

Отстранете всякакви стикери или етикети цена от плочката. Изплакнете плочката отстъпка в чиста вода за кратко и след това намажете повърхността на плочките с растително четка. Поставете плочката на ястие отцедник да изсъхне напълно на въздуха .


3

Преместете една фурна багажник до най-ниската позиция шелф . Правете това, докато фурната е напълно студена .

4

Поставете пица камък блок в центъра на фурна багажник дъно. Уверете се, че въздухът може да циркулира около четирите страни на камъка.

5

Включете фурната и го загрейте за пица печене. Плъзнете сурово пицата върху горещ камък , когато индикаторът на фурната светлината показва, фурната се загрява до желаната температура. Оставете камъка във фурната след пицата е направено.