Как да се възпроизведе Orange Trees

The Orange - Citrus Sinensis - е един от най-популярните плодове по целия свят, според Purdue кооперативна разширение. Този цитрусов плод е роден в североизточна Индия и южен Китай , и тя расте по вечнозелени дървета , които достигат зряла височина от 25 до 50 фута. Ароматният , съединение листата е елипсовидна до овална форма и дълго 2-1/2 до 6 инча. Можете лесно да се възпроизведе портокалови дървета с помощта на семена или семки от плодовете. Нещата ще трябва
Orange семена
Empty буркан
Compost
Small пот
почва
Plastic чанта
Rubber лента на MarketBook.bg Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Напълнете буркана с 1 до 2 инча на малки камъчета и след това на няколко сантиметра от компост. Камъчетата ще помогне с дренаж.

2

Отстранете семената от зрял портокал и ги натиснете леко в компоста . Избягвайте засаждане твърде дълбоко . Поръсете с малко топла вода отгоре. Използването на вода, която е твърде студено ще шокира семената . Не Оверватер , като семената няма да виреят в мокър или вода влезли почвата.


3

Покрийте върха на буркана с найлонова торбичка и закрепете с ластик . Поставете буркана на слънчево място или близо до радиатор . Най-добрата температура за кълняемост е някъде между 60 до 70 градуса F. Това ще отнеме между две седмици до два месеца за семената да започне покарал .

4

Извадете здравословните разсад и го завод в малкия пот пълни с почва . Препоръчителното време за отстраняване на разсад е, когато няколко листа са отворили . Покрийте саксията с хлабав найлонов плик и затворете върха.
Видео 5

вода на всеки три до четири дни с топла вода. Не позволи на почвата да изсъхне . Поставете саксията на топло място. Вашият оранжево растение може да расте в тази саксия , докато тя е достатъчно голяма, за да оцелее на открито. Ако използвате различни джудже , можете да прехвърлите на завода в голяма саксия.