Защо не е на Pendulum работи върху My Clock

? За да работят правилно , махалото на часовника трябва да бъде върху твърда повърхност , тя трябва да бъде на ниво страна до страна и отпред назад , и махалото трябва да е в ритъм . Два фактора определят размера на времето, необходимо за махало да се люлее напред-назад веднъж , по махалото на " период . " Тези фактори са тежестта , която е константа , а дължината на махалото . Теглото на часовника , навити около барабан , държат гравитационна енергия , която се освобождава бавно от дъгата на махалото. An избягат поддържа теглото или теглата от отпадане неравномерно , и да го регулира обръщането на предавките като люлки с махало . Зъбните колела работят на стрелките на часовника . Clock Поставянето

Най-добрата повърхност за часовник с махало е фирма , равен под . Най-добре е да поставите часовник в състояние далеч от директна топлина или светлина източник . Ако има первази борда в избрано от вас място , може да е необходимо приложете парче дърво с подобна дебелина на гърба на часовника, за да се гарантира, че часовникът стои прав и не се облегне назад.

<Бразилски> изравняване едната страна към другата

с махалото, а тежестите се, провери нивото на страната часовник случай на страна, и да коригира , докато тя е точно ниво. Съвременни часовници често имат регулируеми крака , които могат да бъдат завити навътре или навън , за да помагат при изравняване на часовника. Ако краката не са регулируеми , поставете една монета или тънко парче картон под наклонената страна. Брой етажи не са универсално ниво , и малки корекции направят разлика в успешното функциониране на махалото часовници.

Защо ще ми климатикът не Cut Off

? Когато вашият климатик единица не успее да се изключва автоматично , тя може да изглежда като неизправност , когато е по-вероятно , че това е нормална функция на климатика . Устройството може да се

Περισσότερα >
Как да Retie Webbing & Springs На Античен стол

Връщане на античен стол на предишната му слава , защото това е процес. A разпадащата битпазар намерите или стари трапезария столове вашата баба могат да бъдат направени нови отново от претапициране .

Περισσότερα >