Как да отстранявате Sears сушилня за дрехи

Докато сушилня се е скапал може да бъде изтощително , да отнеме няколко минути, за да го отстраните . Както всички сушилни, Sears Кенмор марка изживява своя справедлив дял от проблеми . Ако забележите, че сушилнята не работи правилно - не от нагряване правилно да взема прекалено дълго, за да изсъхне дрехи за вземане на странни шумове - опитайте да се диагностицира проблема по своему преди наемане на някой друг да го направи . Нещата ще трябва
Сушилня за употреба на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Проверете мъх капана ако сушилнята не е сушене дрехите си напълно . Капанът събира мъх , който идва свали дрехите си, докато те са изсушаване . Когато е пълна, дрехите ви няма да изсъхне през целия път . Отстранете мъха от капана и след това се опитайте да изсъхне дрехите си отново.

2

Проверете източниците на захранване , ако сушилнята не функционира изобщо. Уверете се, че щепсела на машината е здраво включен инча Проверете прекъсвача поле, за да се уверете, че ключ сушилнята не е изгаси . Флип го обратно, ако то има и тест отново сушилнята.


3

Проверете вашите настройки . Сушилни Kenmore имат опции топлина въз основа на размера на товара , което изсушаване . Вие може да бъде сушене прекалено много дрехи на ниска степен . Регулирайте настройките или размера на вашия натоварване сушене и опитайте отново.

4

Проверка на сигналната лампа , ако използвате една от сушилните газове Kenmore е . Ако индикаторът не свети , сушилнята няма да работи правилно . Тласък на сигналната лампа , ако е навън .

5

Опитайте " Sensor сух" настройка на вашия Кенмор сушилня , ако дрехите ви излизат от машината с твърде много статично . Тази настройка ще спре машината, когато дрехите са сухи, намаляване на размера на време сухите дрехи , ще продължат да се топли .

Как да изберете Units Централна климатизация

A централната AC единица може да бъде само нещо, което се нуждае от дома си това лято. За разлика от един прозорец климатична инсталация , централно AC единица може да се разхладите целия си дом всичк

Περισσότερα >
Как да се изгради един стол Windsor

Как да се изгради един Windsor председател . Столът Windsor вероятно е разработен в близост до Уиндзор, Англия, и е широко достъпна от 1720 . Но това е американската версия на стола Windsor е създаден

Περισσότερα >