Как да отстранявате Температура Gauge Needle които няма да работят

Изградени дистанционното отчитане вътрешни температури , температура иглени манометри имат дизайни изпращане възел и набиране дисплей . Разликата се състои в това как четенето се прехвърля от изпращащата единица на циферблата , или чрез тръба , пълен с течност или по електронен път чрез кабели. Най-добрият начин за отстраняване на неизправности габарит температура игла е да се прекъсне единица надолу и се използва процес на elimination.Things ви е нужно
Ключове
Screwdrivers
мултиметър
източник Heat

Покажи повече инструкции

1

Трейс тръбата или кабелите от задната част на диска за избор на дисплей на изпращащата единица . За някои приложения, като например автомобил таблото или кухненска печка , може да се наложи на устройството да бъде лукаво с отвертка, за да получите достъп до габарита .

2

Откачете тръбата от изпращащата единица с гаечен ключ . На електрически прибори с кабели , жици ще бъдат закрепени с метални скоби или малки пръстен терминали , прикрепени с винтове или гайки . Издърпайте електрическите проводници с клипове изключва Изводите за контакт с пръстите си . Disconnect пръстен терминали жиците с малка отвертка или гаечен ключ.


3

Прилагане на топлина с кибритена клечка или запалка към тръбата , където тръбата е бил разкачен от изпращащата единица , докато гледате на иглата върху циферблата . Движение Needle показва тръбата и набиране габарит се работи правилно, които чрез процес на елиминиране , показва дефектни изпращане единица, която изисква подмяна .

4

Проверка прибори с кабелни връзки . Задайте мултицет на " Ом " или настройката " 1Х " . Докоснете една от сондите на уреда и да е от прекъснати кабели и други сондата на уреда към друг изключен води. Всяко четене на метър показва жицата и набиране габарит има приемственост и функционират нормално , като се посочва изпращащата единица е повреден .

5

Продължи тестването, ако не е четене на диска за избор на игла . Откачете тръбата от задната част на диска за избор на калибър с гаечен ключ и изключете проводници с помощта на отвертка или гаечен ключ или чрез издърпване на клиповете с пръсти.

6

ретест на тръбата. Нанесете топлина до края на тръбата, която бе изключена от изпращащата единица , докато гледате бутона в края на тръбата, която бе изключен от копчето на габарит . Ако бутонът се подава от тръба , който се прилага топлина , тръбата функционира правилно , което показва, набиране дефектен датчик . Ако бутонът не може да се разшири , тръбата е повреден .

7

Тествайте отделните проводници на електрически уреди . С мултицет зададена да ома или 1Х , докоснете една от сондите на метър към края на някой от двата проводника . Touch друга сонда м към противоположния край на същия проводник . Всяко четене на метър показва, че жицата има приемственост и функционира нормално. Повторете процедурата за другата жица . Не четене показва кратко , или почивка , в жицата , изискваща жицата бъде заменен. Ако и двете жици показват приемственост, дискът за избор на габарит е повреден .

8

Сменете дефектната част и тест на габарита . Ако габарит не работи правилно , проверете връзките .

Микровълнова Опасности Vs. конвекторна фурна

За да си приготвите храна в възможно най-бързият път , микровълнови и конвекторни фурни са първите два уреда за работа. И двете микровълнови печки и конвекторни печки топлина храна бързо, но те ​​го п

Περισσότερα >
Инструкции за декоративен Leaf Inlay

A декоративен лист инкрустация може значително да допринасят за елегантната красота на дърво парче. Използване на инкрустация , можете да комбинирате гори , създаване на повърхността , където различни

Περισσότερα >