Как да инсталирате двуполюсен термостат

нагреватели перваз във вашия дом обикновено използват 240 волта , за да се осигури топлина. Две 120 - волтови проводници , които се свързват към нагревателя чрез термостат предоставят това напрежение . A двуполюсен термостат контролира двете жици свързани към нагревателя . Когато термостата е изключен, не напрежение достига нагревателя. Инсталиране на двуполюсна термостат изисква основна окабеляване и електрическите abilities.Things ви е нужно Имоти: стара работа с един банда кутия
Pencil
Гипсокартон видях
Two - диригент тел
Flat отвертка <Бразилски> Филипс отвертка
телени ядки
Wire стриптизьорка
телени нож

Покажи повече инструкции

1

Изберете мястото за монтаж на термостата . Прочетете и спазвайте препоръките на производителя на термостат при избора на местоположение.

2

Поставете шаблона , който идва с кутия банда срещу стената в избраното място . Маркирайте контурите на шаблона с молив . Изрежете по маркираните линии с гипсокартон трион. Бутнете кутията на банда в дупката и затегнете монтажните винтове с отвертка Phillips .


3

Run дължина от две - диригент тел от полето банда за местоположението на нагревателя. Пусни с дължина от две - диригент тел от полето банда за местоположението на прекъсвач панел. Срежете проводниците , оставяйки 3 инча тел , простиращи се от предната част на кутията за банда. Отстранете външния кожух от жиците вътре полето банда.

4

Газа половин инч от изолацията на разстояние от краищата на проводниците в полето банда. Свържете черния проводник от прекъсвач панел към черен проводник с надпис " Line " на термостата . Поставете голите краища на двата проводника в проводник гайка и завъртете по посока на часовниковата гайка , докато не е здраво. Свържете белия проводник от прекъсвач панел, за да червения проводник с надпис " Line" с тел гайка .

5

Свържете черния проводник ще нагревателя към черен проводник с надпис " Load " на термостата . Свържете белия проводник ще нагревателя към бял проводник с надпис " Load " на термостата . Туист на голи медни жици заедно и да ги свърже с тел гайка .

6

Push кабелите в кутията . Седалката на термостат база върху предната част на кутията на банда. Поставете включени задържащи винта и ги затегнете . Вкарайте капака на термостата към основата .

7

Свържете проводниците към подходящо оразмерен прекъсвач в съответствие с инструкциите на производителя прекъсвач панела . Свържете кабелите към нагревателя според инструкциите на производителя нагревател.

Как да се определи Washer Това Overfills

Ако ви жилищен шайба overfills или прелива по време на работа , запушен маркуч за нивото на водата или дефектен превключвател за нивото на водата обикновено е виновен . Превключвателят за нивото на во

Περισσότερα >
Как да се изгради Шоджи Screen

A екрана Шоджи е може би един от най- разпознаваеми парчета от японски мебели и декорация на дома . Те добавят малко повече нещо на всяка стая са изложени инча Традиционно се използва като подвижна ст

Περισσότερα >