Как да Wire А Баня Vent Fan

A баня отдушник фен прави повече от това просто да се отстранят неприятните миризми . Чрез премахване на излишната влага от банята , правилно инсталирана отдушник вентилатор може да избегнете появата на мухъл , плесени и гниене. Горещи , страстни душове могат да причинят по стените на банята, за да се намокри , като покани растеж гъбички и причиняване на дървото , за да изгние. A отдушник вентилатор издърпва влагата от банята , за да помогнете на предотвратяване на щети , които влага може да предизвика . След като бъде инсталиран , баня отдушник вентилатор е лесно да се wire.Things ви е нужно
Филипс отвертка
Flat отвертка
кабелна скоба
Телени резачки
тел за отстраняване на бои
Бесният
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

изключете прекъсвача на захранването вентилатор отдушник в главното електрическо табло.

2

Махнете крепежните болтове от полето за окабеляване на вентилатора скоба. Издърпайте капака на кутията и я остави настрана. Извадете метал нокаут от страна на кутията за окабеляване с плоска отвертка.


3

Плъзнете резба края на кабелна скоба в дупката нокаут с нишките се простират в полето за окабеляване. Закрепете кабелната скоба до кутията с кабели от вдявате резбования винт , който дойде с скобата върху резбата на скоба , докато не е сигурна . Използвайте гаечен ключ , за да я затегнете.

4

Плъзнете края на жицата на доставки чрез кабелна скоба , в полето за окабеляване. Затегнете винта на кабелната скоба с отвертка Phillips . Нарежете телта така три инча на тел се простира от кутията . Свалете изолацията на външния кожух на разстояние от жица вътре полето за окабеляване.

5

голи краищата на проводниците чрез премахване на 1/2 инча на изолация с стриптизьорките телените .

6 <стр.> Плъзнете края на черния проводник в терминала с надпис " L " и затегнете винта на клемата с плоска отвертка. Поставете бял проводник в терминала маркиран "N " и затегнете винта на клемата . Плъзнете гола медна жица в терминала с надпис " Ground" и затегнете винта.

7

Поставете капака на кутията за окабеляване , поставете крепежните болтове и ги затегнете . Завършете инсталирането на вентилатора на отдушник в съответствие с инструкциите на производителя. Включете прекъсвача на снабдяването на .

Как мога да премахна Изгорени Popcorn Мирис от Микровълнова

? Микровълнова пуканки е бързо да се направи , но това е лесно да го оставите в микровълновата за малко прекалено дълго и да го изгори . Миризмата на изгорял пуканки в микровълновата се задържа дълго

Περισσότερα >
Дървени изпражнения Проекти

Дървени столове ще добави декоративен акцент към всеки дом или детска площадка . Има много начини , за да украсят едно столче , които могат да бъдат съобразени с предназначението му . Помислете за боя

Περισσότερα >