Как да Restretch Килими

Килими е скъп елемент, за да се замени . Можете да удължите живота на вашия килим с прахосмукачка често , почистване на разливи незабавно и го restretching когато става набръчкана или в насипно състояние около цокли . С няколко отдавани под наем инструменти , можете да направите yourself.Things restretcing работа ви е нужно
Работни ръкавици
Клещи
лост
телбод и телчета 5/16-inch
Carpet нож или полезност нож
Мощност килим носилка
Knee кикър MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Подгответе Так Газа е.
1

Издърпайте килима далеч от единия ъгъл с помощта на клещи , докато не може да се получи добро сцепление с ръцете си . Продължи да дръпнем килим далеч от халс ивица , като внимавате да запази шевове непокътнат , особено около входовете . Тъй като вие restretching съществуващ килим , ще напусне халс ивица по протежение на един пълен стена и издърпайте нагоре останалите три страни .

2

Използвайте клещи за премахване на скобите от пълнежа след това го издърпайте назад . Ако не се отстранят скобите първо , подложката може да се откъснете , тъй като голямата част от него е направен от вид материал пяна.


3

Извадете старите ленти халс , използване на лентата с лостов . На гвоздеи са изключително остри , така чифт работни ръкавици е добра идея да се използват тук .

4

Поставете ново халс ивица в място с гвоздеи , сочещи към стената и ги закрепете към пода с нокти забити в предварително зададените дупките . Поставете лентите без празнини между тях, особено в ъглите .

5

Staple подложка обратно на мястото му . Използвайте основна всеки 3 инча и по шевовете .


Stretch на Carpet

6

под носилка мощност килим и коляното кикър , ако не ги притежават . Това е може би е добра идея да помолите приятел да ви помогне в този момент . Ако никога не сте използвали носилка мощност килим , има някой в компанията под наем ви дам един рейд за това как тя работи.

7

Започнете мощност стречинг, започваща в центъра на стената, която има килим , че лявата прикрепен към халс ивица . Протегни секция след това преместете над 18 инча и се простират друг раздел , всеки път дърпа килима и да го закачите към халс ивица . Продължете по този начин , първият работен начин си към страната на стаята, която има врата . След това повторете от другата страна , като се започне в средата и работи пътя си както преди.

8

Опънете отстрани. Този път само трябва да започне около един крак далеч от мястото, където сте изтеглили обратно на килима. Опънете и кука килима върху халс борда по същия начин, както преди, така и след това се простират и сигурна от другата страна.

9

Използвайте коляното заядливец в райони , които са трудно да стигнем до , като ъгли и около построен в шкафове. Мивка зъбите в килима около 6 сантиметра от стената и да използвате коляното си да прокара инструмента и се простират на килима към халс ивица . Grip ръба на килима и го издърпайте върху гвоздеи , както и преди .

10

Пусни ножа за килим по цокли и нарязани страна на килима , оставяйки архивиране непокътнати. Използвай ножа програма, за да отрежете около ъгли и вградени модули , след това се нарязва на подкрепа и оставете за около 1/8-inch килим надвес да баста под цокли .

11

Завършете вашия килим - restretching работа от бутане на ръба на килима в халс ивица и под цокли . A отвертка и чук ще си свършат работата , но по-бърз начин е да се използва инструментът за килим. Вие няма да бъдете рязане на килима , просто принуждавайки предния ръб на ножа за килим под килима и го плъзнете по протежение на стената. Това ще каша килима в халс лентата и я принуди под цокли в едно движение .

Ще лош кондензатор предизвика F -Code на GE Профил Фурна Range

? Кондензаторът в GE Профил фурна гама съхранява електрически заряди , така че да може да ги разпределя към електрическите компоненти на фурната . Кодовете за грешка на GE печка или диапазон показват

Περισσότερα >
Иновативни дървообработващи Tools

Дървообработване е потопен в традиция. Много от днешните основни инструменти за дървообработващи са били използвани в продължение на стотици години ; други са просто моторизирани версии на исторически

Περισσότερα >