Как да купя нов килим

A килим наистина може да добавите съвсем друго измерение в една стая , тя също така ще каже много за вас като човек , така че не просто да хвърлят нещо на пода . Каквато и да е стил или бюджет , можете да намерите килими , за да отговарят на вашите нужди и tastes.Things ви е нужно
Carpet Pads
Килими
Измервателни Tapes
Моливи
тетрадките със спирала
<Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

Решете кои области на вашия дом искате да килим.

2

Мярка стаите , които искате да килим.


3

Отиди до няколко доставчици. Опитайте двете само килим - шоуруми и общите домашни центрове. Попитайте за инсталационни разходи , освен ако имате намерение да се килима себе си.

4

Помислете за различните степени на килими на разположение. Възможно ли е да мокети място с висок трафик или по-малко посещавани площ на вашия дом?

5

Помислете за дългосрочните нужди. Си струва да плащат повече за килими , който ще продължи 10 години , вместо на 5 ли е ? Очаквате ли да се движи или прекроявам в рамките на това време ?

6

Вземете мостри на всеки килим , които се обмисля , така че можете да ги видите с вашите стени и мебели.

7

Очаквайте цени килим да се различават значително с качество и стил. Обикновено , продаван от квадратен ярд , килими може да струва от $ 10 до $ 15 на квадратен двор за основен килим и нагоре от $ 30 на квадратен двор за луксозен мокет (без инсталация ) .

8

Направете своя избор след са взети предвид разходите , стил , цвят и трайност.

9

Решете какъв тип подложка искате под килима . Често, определено ниво на подложка ще бъдат включени в цената на инсталиране, и вие ще имате възможност за ъпгрейд.

10

имат продавачът изпрати някой във вашия дом , за да се измери площта, която ще бъде мокет .

11

Clean и изпразнете стаята, преди да пристигнат на монтажниците .

12

Проверете килима да се уверите, че той е чист и правилно монтирани преди подписване на фактурата. <Бразилски>

Vorherige Seite

No

Отстраняване на Кенмор Electric Сушилня Belt

Kenmore жилищни електрически сушилни използват колан - и - макара система за завъртане на барабана на сушилната машина . Сушилнята може да скърцат или не работи, ако коланът е повреден, счупен или неп

Περισσότερα >
Как да спечелим една Crow Tribe топчета Колие

A нова версия на топчета работа направи своя път към племенните земи , когато белите туристи и търговци , въведени индиански племена, за да малки стъклени мъниста семена . Използва се сред традиционни

Περισσότερα >