Как да инсталирате мокетни плочи

мокетени плочи са големи , ако имате деца или домашни любимци и очакваме разливи или петна. Един засегнатата плочки може да се сваля и почиства лесно в мивката . Или, ако петното не ще излезе , само една плочка може да се замени , вместо цяла стая . Мокетни плочи също се предлагат в разнообразие от цветове и дизайн , за да отговарят на вашите style.Things ви е нужно
килим плочки ( достатъчно, за да покрие вашата зона)
Carpet нож
квадратен
Tape 24 - инчов дърводелец измери
линия креда е. Carpet лента ( или на конкретната марка лепило )
Наколенници (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Позволете мокетени плочи , които да приспособиш към овърнайт стая.

2

Инсталирайте мокетни плочи на чиста, равна повърхност. Повечето мокетни плочи могат да бъдат монтирани на върха на подове или твърди настилки , но не и на върха на другата килим.


3

Намерете центъра на пода . Това може да бъде направено с тебешир . Издърпайте тебешир линия от единия ъгъл на стаята, за да ъгъла диагонал от него. Снимайте линията. Повторете с останалите два ъгъла . Вие ще имате един гигантски " X ", който протича по пода . Намери центъра на две срещуположни стени , и тичам тебешир линия между тях. Повторете с останалите две стени . Сега имате четири линии на пода и ясно обозначени център.

4

Нанесете килим лента около периметъра на стаята и през тебеширени линии , които сте създали по-рано. Вие може да искате да настроите лентата леко накриво от линиите, за да се уверете, че все още можете да видите вашия център точка . Не изваждайте подложката на хартия , докато не се поставят плочките на пода и сме сигурни, че харесва , когато те внесено .

5

Поставете мокетни плочи покрай тебеширени линии , работещи от центъра на стената до центъра на стената. Вие всъщност ще положи плочките до линиите , а не на върха на тях . Уверете се, че плочките прилепва плътно заедно.

6

Уверете се, че дрямка или модела на плочките е всички вървим в една и съща посока . Някои марки на плочки могат да имат стрелки на гърба, за да ви помогне . Ако твоята правя , а вие използвате плътен цвят , или повтарящ се мотив , се уверете, че всички на стрелките са изправени пред един и същ начин . Ако не разполагате с тези стрели, може да искате да ги добавите себе си , за да ви помогне , когато лежеше на плочките .

7

Нарежете на плочките , за да се поберат в краищата . Поставете лицето плочки надолу в рамките на последния цялата плочки в ред и го сложете плътно до стената. Маркирайте гърба на плочката , където предишната плочка завършва върху него . Поставете нова плочка върху парче картон и го нарежете с нож килим. Пусни ножа в непосредствена близост до площад на дърводелеца да се гарантира една права линия . Нарежете килим с няколко слаба бира на ножа , а не се опитва да намали през всичко това наведнъж . Поставете нарязани плочки на пода Повторете с останалите три точки на линиите .

8

Уверете се, че ви харесва , когато плочките са . Ако ви харесва поставянето на плочки , отстранете подложката на хартия от касетата на килим под плочките и ги залепят на място.

9

Започнете попълването на квадранта , създадени от плочки килим вече сте положили. Работа от центъра на стаята, за да ъглите. Използвайте същия метод, както в Стъпка 7, за да намали плочки за ръбовете.

Видове на амоняк Абсорбционни хладилници

Ferdinand PE Carre през 1860 г. , разработен на затворената система за усвояване амоняк, който проправи пътя за модерна хладилна . Амоняк има способността да абсорбира по-голямо количество топлина , т

Περισσότερα >
Как да спечелим скосен вратички

Този проект използва митра кутия и митра трион да образува ъгъл 90 градуса на формоване на вратата на кабинета . Това е проект за начинаещи , че ще запознае с дърводелеца mitering . Това е евтин начин

Περισσότερα >