Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

DIY Wired Аларми

Кабелен алармени системи може да бъде една от главните характеристики на жилища . Такива дома алармени системи могат да дадат на собствениците на жилища повишен чувство за сигурност и спокойствие. Технологията е постигнала значителен напредък през последните години и системи могат да бъдат толкова прости, колкото аларма, която звучи по местонахождението или една сложна система, която може да усети дом проникване или пожар и набиране на централната служба за наблюдение. Компоненти

цяло, жична алармена система се състои от контролен панел с резервно батерията. Батерията на резервни копия осигурява от четири до шест часа на енергия по време на спиране на тока. Местоположението на панела трябва да бъдат защитени, за да се предотврати намеса . A телефон жак се свързва към телефонната линия на къщата. Това устройство позволява на алармената система да се включи в линията телефон, за да сигнализира на компанията за мониторинг на проникване или пожар на мястото . Е.

Можете да подсили вашата DIY жична алармена система чрез добавяне на пасивни инфрачервени сензори за движение ( PIR ) , прозорци и врати датчици , пожароизвестителни датчици и детектори за въглероден оксид . Можете да добавите и стъклени детектори пауза или тавана монтирани детектори за счупено стъкло на вашия DIY жична алармена система . Наем Методи за монтаж

Най-ефективният алармената система е тази, която се фокусира на входните пунктове на периметъра на дома. Теорията е, че един дом нарушител ще се избута далеч от аларма звучи , когато е нарушен един от тези входни точки . Започнете с мазето, и работи пътя си нагоре , очертаят зоните на прозорци и врати , които трябва да бъдат защитени и от какъв тип устройство.

Поставете контролния панел на място, което не е лесно достъпен , като мазе. Поставете контролния панел в близост до телефонната линия и електрическите табла . Контролният панел трябва да бъде защитен от магнитен сензор или сензор за движение . Планирайте маршрута за жиците . Започнете процеса на инсталиране и работа към мазето или на мястото, където е инсталирана на контролния панел.

Тя може да помогне да има централна килер или друго място, за да стартирате проводниците към и надолу към панела. Сложи като голяма част от кабелите , колкото е възможно в рамките на защитените зони на дома .

Обикновено магнитни сензори са монтирани на всеки прозорец и врата, която се намира от външната страна. Такива сензори засичат когато една верига е отворена , което означава, врата или прозорец е отворен.

Типичен метод за инсталиране, може да тече от входната врата към мазето . Често, вдлъбнати контакти са инсталирани в врати. Тези устройства са скрити , когато вратата е затворена. Започнете пробиване в рамката на вратата около 4 сантиметра от пода. Вие ще се нуждаят от 3/8-inch диаметър свредло , дълъг 12 до 18 инча . Издърпайте въжето нагоре през дупката от мазето. Подарете си 12 инч на тел, за да работят с на вратата и в панела , преди да го нарежете от макарата. A клавиатура може да се инсталира на стената в непосредствена близост до входната врата . A код трябва да бъде въведен в клавиатурата, за да настроите алармата или да го изключи.

Работете внимателно, когато подшиване проводниците на мястото си , защото вие ще имате трудно време за проследяване на тел, която е проникнала с основна . Mark проводниците с хартиено тиксо , така че ще бъде в състояние да идентифицира устройството и местоположението , когато свържете кабела към контролния панел .От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082214.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.