Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> General Начало Ремонт >> Content

Най-добрият начин за ограничаване на стълби

Рязане на стълби не е трудно, но тя не изисква известно планиране , внимателно измерване и прости изчисления . Най-добрият стълби стрингер е един трябва само да веднъж режи , така че отделете време да планирате правилно , преди извършване на разреза .
Stair строителство трябва да се съобразява с всички местни и държавни строителни норми и наредби . Консултирайте се с вашия местен правителствена сграда орган или подобна агенция за информация за кодове във вашите area.Things ви е нужно
Ролетка
молив и хартия
Framing квадратни
Стълбищен габарити
Stringer , два инча от 12инча
циркуляр
ръчен трион или прободен MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Изчисляване на размера Stringer

1

Мярка възход. Стълби трябва да отиде на определено разстояние , известен като възход. Измерете ръста от мястото на разтоварване до ръба на нивото на най-горния етаж .

2

Определете броя на стълби . Всеки стълбищни обикновено е 7 инча висока. Разделете се покачи с това и да закръгляват надолу за да се определи броя на стълби ще ви трябва .


3

Определете план. Цикълът е хоризонталната дължина на стълбите изискват да претендира за възход. Всяка стъпка трябва да бъде не по-кратък от ширина 10 инча. Ако имате нужда от девет стъпки , например , трябва да се кандидатира за най-малко 90 инча.


Рязане стрингера

4

Прикрепете габарити стълбищни . Вземете първата габарит стълбище и я прикрепете към площада език в дължината на възход. Вземете втората габарит и я прикрепете към другата ръка на площада при дължина на пистата .

5

Mark всеки протектора първокласен . Lay коригираната площада на 2 -BY - 12 . Mark всяко ниво с помощта на квадрат и молив и повторете докато имате правилния брой нарези . Уверете се, че всяка степен е приведено в съответствие с предходната вдлъбнатината .

6

Нарежете вдлъбнатините. Използвайте циркуляр за рязане прорезите навън. Не се разшири до границата на вдлъбнатината се отстранява , но намали само до ръба на циркуляра достигне ръба на вдлъбнатината . Попълнете реже с ръчен трион или мания .

7

Подстригване на стрингер . Отрежете част от дъното на стрингер равна на дебелината на веригите , които смятате да използвате. Например , ако всеки протектора е 1 инч дебелина , използвайте площада да отбележи 1- инчов линия в долната част на стрингер и изрежете тази част с циркуляра .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1019071617.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.