Обновяване на стълбище в Начало

Замяна на стълбище е скъп бизнес. Ако смятате, че вашите стълби търсят малко бозав макар , че не е необходимо да похарчите цяло състояние, за които са ги наново от нулата. Докато си стълбище е структурно звук , можете да получите добри резултати от него източване обратно и да го обновяване себе си. Обновяване на вашия стълбище може да добавите към стойността на вашия дом, както и да подобри вашето жизнено environment.Things ви е нужно
Ръкавици
Клещи
Adhesive Remover
Hammer
Orbital Sander и абразиви <Бразилски> Шкурка
самозалепваща лента
Brush
Лечение за Балясини и Нюел мнения е.
Покажи повече инструкции
е. 1

Отстранете стария килим или друга настилка , която е на вашия стълбище . Ако вашият стълбище е покрит с килим, който е обезпечен с гвоздеи , сложи чифт ръкавици и да използва клещи, за да дръпнем гвоздеи от пода , преди да дърпа килима обратно . Ако вашият паркет се закрепва с лепило , може да се наложи да се прилага лепило отстраняване агент , преди да я извадите от вашите стълби .

2

Проверявайте си стълбище да се уверите, че е свободна от пирони и гвоздеи . Отстранете всякакви гвоздеи и пирони с вашите клещи. Ако не можете да дръпнете някоя от , да ги чука под повърхността на вашите стъпала. Всякакви кабърчета или пирони , които са останали стърчащи от вашите стълби ще увредят вашето Сандер .


3

Отстранете боя , лак или петна от вашия стълбище с шкурка . Ще имате нужда от среден клас шкурка, за да се отстранят всички покритие от ъглови секции на вашите стъпала.

4

Покупка на подходяща боя или лак вашия стълбище . Така или иначе , ще трябва да си купя един продукт , който е бил проектиран специално за подове . Standard боя или лак, няма да бъде достатъчно силна, за да издържи на ударен вашите стълби трябва да издържат . Вие също ще се нуждаят от грунд да се прилагат за вашия стълбище , преди да добавите вашата топка.

5

Защитете зоната около стълба с хартиено тиксо и след това нанесете един слой от грунд. След като това е изсъхнал , нанесете втори слой .

6

Нанесете първия слой лак или боя, оставете да изсъхне и след това нанесете втори слой .

7

Sand надолу поради лесната си стълбището и Нюел мнения със средно ниво на шкурка. Ако вашите Балясини и Нюел мнения не разполагат с богато украсени с подробности , може да сте в състояние да ги пясък с помощта на шкурка . Завършете с фина шкурка клас .

8

Защитете стълбище , и всяка стена район близо до вашите Балясини и Нюел пунктове с хартиено тиксо .

9

Нанесете един слой грунд за вашите Балясини и Нюел мнения , както е указано от производителя на лечение , който използвате. Можете да използвате стандартен лак , боя или петна , както си Балясини и Нюел мнения не трябва да бъде толкова здрав , както си стълби .

Как да Настройка на регулатора на налягането на Кенмор Печки Range

Ако вие сте един от щастливите хора , чиито Кенмор диапазон може да се регулира , за да се настанят на ниско налягане , или LP, газ или за природен газ , ще се радваме да знаят , че е един изключителн

Περισσότερα >
Плановете & Измерванията за това как да се изработи Трапезария Таблица & Столове

A маса трапезария могат да бъдат всякакви размери . Това е измерването , обаче , че са най-важни за проектиране и след получаване на маса, която може да се използва . Има много различни аспекти, за да

Περισσότερα >