Как да запазим завесата Rod От Съсипват сухото строителство

Инсталиране на душ завеса пръчка не е задължително да е трудна работа ; Въпреки това, освен ако не се използва подходящия хардуер , пръчката може да извади от стената , всява хаос на вашия гипсокартон . Има опции, за да помогнат за намаляване или дори елиминиране на повреда на сухото строителство от вашия душ завеса пръчка , все пак. Някои решения са много прости , докато други ще изискват малко повече усилия . Инструкции

1

Определете какво е причината за проблема . Ако имате винт монтирани душ прът , шансовете са на монтажната скоба е разхлабена и издърпате навън от стената. В този случай , най -разпространеното решение е да се използват по-дълги винтове, които ще стигнат до стената родословни зад скобата. Винтовете не са инсталирани в стенни шипове разчитат само на сухото строителство , за да останат по местата си , което не винаги се предлагат сигурно хващане . В повечето случаи , можете да преместите скобата да се подредят с родословна стена и преинсталиране на скобата , като се гарантира ви удари конезавод на стена за сигурност на монтиране. В други случаи може да е необходимо да инсталирате една малка част от дърво зад гипсокартон да служи като родословни . След като бъде инсталиран , преинсталиране на монтажната скоба и да се мотае си завеса пръчка.

2

Инсталирайте обтегач . Напрежението пръти не изискват монтаж на конзоли или винтове за монтаж . Те работят по пружинен прът , които са достатъчно, за да предизвика отвинти напрежение между стените на душ . След като плъзнете прът в позиция , опъна на пружината държи жезъла на място и не са нанесени щети , причинени от винтове.


3

Дръж си душ прът от куки на тавана . Просто завийте очни куки в тавана и приложете декоративна верига от куките . Прикрепете S - кука в другия край , който ще премине през вашия душ пръчка. Веригата притежава вашия душ завеса в място без да е необходимо за всичко, за да бъде инсталиран на вашия гипсокартон .

4

Инсталирайте плочки съраунд около вашата душ кабина . Уверете се, че имате инсталиран подходящ водоустойчив борда по стените преди инсталирането плочки . Плочки блокове ще покрият сухото строителство , създаване на много стабилна повърхност, за да се настанят обтегач .

5

Инсталирайте без рамки душ врата. Инсталиране на душ врати ще премахне нуждата за душ прът напълно. Този иновативен дизайн не изисква рамкиране или повреда на сухото строителство , но създава водонепроницаемо уплътнение, което да предотврати щети на водите , за да си настилка и други тела.

Vorherige Seite

No

Как да се замени на Inner Tub влияние върху една Frigidaire

Когато си Frigidaire горно зареждане пералня започва не се върти правилно или прави неприятен стържещ звук , вътрешната вана лагера изисква подмяна . Наемането на един техник ремонт е скъп вариант ; в

Περισσότερα >
Как да спечелим лястовича опашка дърводелски сглобки

лястовича опашка ставите са голямо съвместно използван за направата на кутии , като чекмеджета, шкафове и кутии за бижута . Заради своята красота и умения, необходими да предадат нарязани перфектно ля

Περισσότερα >