Възможно свещ притопляне Безопасна Оставете All Day

?

Electric свещ притопляне осигуряват безопасен начин за осветяване на пространството и освободи ароматите на традиционните свещи , без да запали фитила . Въпреки пожар опасност от открит пламък се елиминира , имате добра причина да не се оставят без надзор свещ топло или парене за продължителни периоди от време . Те включват прегряване, електрически повреди тел , опасност от пътуване от акорд , токов удар от разливане на вода и дим от свещ твърде близо до лампата отопление.
Стилове и Функционалност

електрическа свещ -топло е по същество една малка лампа разположени върху една свещ за подгряване на восъка , осигуряване на мека светлина и фини аромати. Оригиналните патентовани затопляне уреди от свещ притопляне , Inc. използват стандартен мека халогенна крушка с относително ниски 25вата . Топъл стилове включват лампи и фенери, плъгини , керамичен съд за затопляне на ястия , Панички и котлони .

Винаги проверявайте за положителен рейтинг безопасност ETL , който предвижда осигуряване на достатъчни равнища на безопасност и ефективността на продукта . Ако използвате всякакъв вид на свещ по-топло , което използва пламъци , гасят него, когато не са в непосредствена близост.

Кенмор Belt -Drive Washer Clutch събрание

The голяма пластмасова бъркалка намира в центъра на барабана си Кенмор перална машина изисква съединител сглобяване да се върти и се разбърква по време на почистване на цикъла. Ако смесителя не успее

Περισσότερα >
Как да направим един люлеещ се стол Out на Колчета

Пролет дървени колчета са много очарователни и управляеми занаятчийски материали. Всички те са приблизително със същия размер , като колче занаяти лесно и по-икономично . Изработени от дърво, можете д

Περισσότερα >