DIY Пелетна камина огнища

Wood пелетни камини са сред най-ефективните твърдо гориво изгаряне на отоплителни системи, можете да поставите в дома си . Те са по-чисти , отколкото камини и отделят повече warmth.The два основни вида са свободностоящи и камини . Без значение какъв вид имате намерение да инсталирате в дома си, ще трябва да се постави подходящ огнище първи . The негорими огнището ще предпази вашия етаж от жегата изнеса от печката и да се намали риска от пожар . Нещата ще трябва
Utility нож
Four 2 - от -4 е. Nails
Hammer
Cement микс
Wooden гладко
шперплат лист
Tile (по желание ) <Бразилски> хоросан (по желание )

Покажи повече инструкции
Свободностоящ

1

Прочетете инструкциите на производителя за вашия конкретен модел . Като цяло , трябва да се направи огнище достатъчно голям, за да има 6 - инчов граница около печката база , но ако производителят на вашата печка призовава за по-голямо огнище , изграждане на техните спецификации .

2

Измерете основата на пелети печката , след това се добавят 12 до номера. Ако основата е 24 инча на всяка страна , тогава ще трябва да се създаде огнище 36 инч от всяка страна.


3

Изберете местоположението за пелети печката . Ако подовата настилка в този район е горим като килим трябва да се премахне 36- от -36 -инчов площ от него. Използвайте нож за рязане далеч килима и подложка .

4

довърши 2 - от -4 -те заедно, за да се създаде рамка, която обхваща 36 - от -36 -инчов площ на пода . Поставете го на пода рамкиране голата място.

5

Следвайте инструкциите на микс цимент и да го излее в рамката. Стартирайте дървена гладка над горната част на цимента, за да се създаде дори и равна повърхност . Нека цимента суха и се лекува в продължение на най -малко два дни .

6

Подобряване на външния вид на огнището , като го облицовка . Въпреки че не е необходимо, плочката може да помогне за увеличаване на нивото на пожароустойчивост на огнището .


Камина Insert

7

Мярка огнището на вашата инсталирана камина , преди да инсталирате пелетна печка вложката . Ако тя не се разпростира достатъчно далеч в предната част на база на вложката , вие ще трябва да добавите към предната част на огнището , докато имате пълен 6 - инчов граница.

8

Да не се премахване на настилката пред камината ; защото той няма да бъде директно подпомагане на печката пелети , че е безопасно да напусне килим под . Вместо това, изгради рамка за бетон, който ще трябва , след това поставете рамката на шперплат листа, така бетона ще почива върху дърво , а не на пода.

9

Смесете цимента и да го излее в рамката . Погрижете се да съответства на височината на сегашния си огнище . След лекува цимент , хоросан разширението на огнище към предната част на вашия съществува огнище .

Електрически фурни с микровълни

Много фурни стенни разполагат с единичен блок фурна с микровълнова фурна на върха. Натрупването на тези два уреда и ги смесва в едно устройство стена спестява място в кухнята и прави като се използва

Περισσότερα >
Как да направите вашия собствен прозорец Pane Frames

Creative употреби на счупени или повредени неща могат да се правят, че на пръв поглед безполезен елемент в красив и ценен подарък или декорация на дома аксесоар. A счупен прозорец може да бъде спасено

Περισσότερα >