Как да инсталирате монтиран на стената Микровълнова

A микровълнова монтира на стена, се инсталира по-долу ви кухненски шкафове и обикновено над печката. Това помага да се организирате за готвене в една област, като същевременно запазване на площта на щандовете , които иначе биха били използвани за микровълнова печка. Болтовете на уреда към долната страна на корпуса и виси на скоба в стената . Трябва да имате електрически контакт на разположение вътре в шкафа за власт. Вземи един приятел да държи микровълновата , докато приведе уреда с монтажните отвори и скоби . Нещата ще трябва
Step стол
Electric тренировка и бита Комплект отвертки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Застанете на една крачка стол да гледам вътре шкафовете над зоната за инсталация за микровълновата . Проверете наличните отвори . Много стенни микровълни може да свържете към отдушник или работят с филтър за рециркулация на въздуха.

2

Използвайте доставените винтове , които дойдоха с микровълновата , за да се свържете плоча метал амортисьор за отдушник микровълновата е отваряне на върха за отдушник на шкафа . Ако не използвате отдушник кабинет, завийте филтъра снабден с микровълнова печка до горната част на уреда .


3

Press монтажната скоба към стената , центрирано под шкафа , така че скобата докосва дъното на шкафа. Маркирайте стената с молив през всяка скоба дупка след това пробийте дупка пилот през всяка марка .

4

Завийте болтовете доставени с микровълновата чрез скоба дупките в стената .
<Бразилски> 5

Повдигнете уреда към скобата , така че има леко разминаване в долната част на шкафа. Отбележете дъното на корпуса с молив да съответства на винтови гнезда върху повърхността на микровълнова печка. Направете отделна марка в близост до задната част на дъното на шкафа , за да изрежете отвор за електрическия кабел. В
6

Пробиват се отвори в марка молив за винтовете , които се свързват кабинета да микровълновата . Използвайте отделен отвор малко, за да изрежете дупка в дъното на шкафа достатъчно голям за електрически кабел, за да вмъкнете в кабинета.

7

Hang задния ръб на микровълновата върху скобата прикован към стена. Имате асистент подкрепа на уреда от по-долу , както ви води в горната част на микровълновата под отдушника в кабинета . Пропуснете тази стъпка, ако сте с помощта на циркулационна филтър , прикрепен към микровълновата отбелязано в Стъпка 2 .

8

Push електрическия контакт за микровълновата през по-голяма дупка и в кабинета.
<Бразилски> 9

Поставете винтовете чрез предоставените шайби и затегнете всеки винт през вътрешния кабинет дъното в микровълновата отдолу. Вашият помощник сега може да пусне на уреда.

10

Свържете електрически кабел в електрическия контакт вътре в шкафа .

Как да се замени с печат на хладилник с фризер Door

уплътнението на вратата на хладилника е от жизненоважно значение да се осигури температурата на двата фризера и прясна храна отделения остават като задава чрез контролния панел. Всяка врата има уплътн

Περισσότερα >
Електроинструменти Използваните в Wood Shop

Дърво магазини склад електрически инструменти в зависимост от компетентността и комфорт нивото на оператора . А броят на властта дървени инструменти са на разположение , за да се постигне една и съща

Περισσότερα >