Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

Как да се променят с мулчиране косачки Deck

Косачки често разполагат мулч косене палуби , които трябва да бъдат коригирани, за да се контролира колко е окосена трева и съответно мулчирания с всяко преминаване през двора ви пълна. Вие може да искате да промените височината на палубата косачка отзад напред и наляво-надясно в зависимост от височината на тревата ви и вашето собствено лично предпочитание . За щастие , това е процес, който може да завърши без използването на специални инструменти за косачки и независимо от съществуващата отстраняване косачка експертиза. Нещата ще трябва
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Изключете вашата косачка и го оставете да изстине напълно .

2

Open предния капак над двигателя на вашата косачка и изключете кабела на свещта запалване намерени на страната на сглобяване на двигателя. Тел за запалване се включва в гърба на запалителната свещ .


3

Сложете ръкавици и потърсете в косачката да намерите снимките разряд, който седи паралелно на дъното на косачката е тревата . Измерете напред - голямата си част на острието от върха си на земята. Също така , измерете височината на най-задната част на острието от върха надолу.

4

Разхлабете шестнадесетичен гайка косачката на тревата с помощта на гаечен ключ. Тази гайка ще бъдат малко под рамото на окачване на дъното на косачката е . Предната и задната част на палубата ще се повиши , ако сте затегнете гайката. От друга страна, на палубата ще намали , ако се отпуснеш гайката.

5

Завъртане перпендикулярни остриета на косачка , за да регулирате палубата мулчиране от едната страна към другата .

6

Намерете скобата хангар в ляво на долната част на косачката . Тя ще се намира до перпендикулярни лопатки . Разхлабете шестоъгълния болт разположен на конзолата за хангар използвате гаечен ключ.

7

Намерете корекция предавка косачката е до шестоъгълния болт . Развийте го с вашия гаечен ключ , за да се намали на палубата от едната страна към другата . Затегнете вместо с цел повишаване на палубата от едната страна към другата .

8

Измерете двете перпендикулярни остриета на косачката е от техните съвети на земята и гарантира, че те са равни . Alter венец корекция допълнително , колкото е необходимо , за да се балансира перпендикулярни остриета .

9

Използвайте гаечен ключ , за да затегнете шестоъгълния болт , след като приключите с предавка за настройка и перките са правилно зададени. <Бразилски > е. 10

Свържете тел запалването на косачката да запалителната свещ и затворете капака .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019045685.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.