Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

Как да се ангажира на ръчната спирачка на Simplicity косачки

Ръчната спирачка на вашия Simplicity косачки е с предпазен механизъм, който пази част от оборудването от случайно преместване при паркиране на наклон или когато косачката не е в употреба. Компонентът на ръчната спирачка се състои от две кърпи, една подложка на всяка от задните колела на Simplicity косачка е , че натискат надолу върху вътрешните джанти на колела " и държи колелата от движение . Подобно на спирачката за паркиране на автомобил, можете да се ангажират и да се освободи спирачката , докато косачката е включен или изключен . Нещата ще трябва
Работни ръкавици (по избор)

Покажи повече инструкции

1

Сложете си чифт работни ръкавици, за да получите по-добро сцепление на контроли и бутони на вашата косачка е , ако желае.

2

Седнете на мястото си Simplicity косачки и намерете лост от дясната страна на косачката до десния крак , съдържащ "P " иконата с кръг около нея . Лостът се движи назад и напред само .


3

Преместете лоста на спирачката за паркиране назад , за да го ангажират . Задни колела The Simplicity косачка сега са заключени в място и косачката няма да се движат .

4

Преместете лоста на спирачката за паркиране напред , за да освободите механизма. Косачката сега е свободен да се движи ръчно, като го натиснете , или чрез използване на контрол на косачката , докато на част от оборудването работи.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019005037.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.