Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Малки кът кухненската маса Идеи

Creative използване на пространството се превръща в предизвикателство , когато се работи в малка област . Кухни днес се използват като повече от приготвяне на храна и хранене стаи. Гледането на телевизия , работа на преносим компютър , писане и деца правят домашното са нахлули на кухненското пространство и таблиците на разположение за малки ъгли настанят тези традиционни и разширени цели. Стенни

маса монтиран на стената , която се сгъва е идеален за тези, които използват кухненската маса от време на време . Поставете две или четири декоративно подплатени изпражнения по стените в ъгъла , и , когато е време за маса и я дръпнете надолу и поставете изпражненията около него. Стенни маси се предлагат в няколко форми , с правоъгълна форма е най- често срещаните.


Висока Top

високо - отгоре или кръчма таблицата е идеален избор за малка кухня ъгли . Tuck две страни на един квадратен високо - плот за маса, срещу стените ъгъла и съхраняват изпражненията отдолу. Високите върхове са на разположение в широк спектър от измислици , включително ламинирани гори и гранит. Бъдете наясно, че по-тежката използваните материали, толкова по-трудно ще бъде да се премести на масата далеч от стените. Изберете таблица , която координира с вашата кухня шкафове и плотове .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019035861.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.