Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Как да Спасяване Античен Бетонни блокове

Антични бетонни блокове правят зашеметяващи художествени декоративни екрани във всяка стая. Те могат да бъдат също да бъдат използвани повторно в нови строителни проекти. Много от тях са високо ценени заради тяхното зашеметително флорални или фигуративни дизайн и могат да бъдат намерени в антикварни спасяване ярда при високи цени. Ако искате да премахнете и спасяване антични бетонни блокове себе си от една стара сграда , вие ще трябва да бъдат изключително внимателни и да се планира доста по-напред , за да не ги повредите по време на отстраняването . Плюс това, ще трябва да се уверите , че имате разрешение от собственика на сградата или на дружеството за разрушаване , преди да извадите антични блокове. Някои компании ще трябва да подпишете формуляр за освобождаване да размахва никаква отговорност в случай, че са наранени , докато премахването на антични блоковете. Нещата ще трябва
Dust маска
Предпазни очила
четка
Ръкавици
Hard шапка
Hammer е. Различни длета зидария
Циркуляр с зидария острие
Дървена дъска за рязане размер на блок
гумен чук чук MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

планират бъдещето си , като работи с компанията за разрушаване , които е премахване на сградата. Вземи разрешение за премахване на блокове и да разберете времето ви могат да бъдат на място . Носете подходящо оборудване за безопасност , като например каска , очила , ръкавици и прах маска . Планирайте всеки ход, който направите , като внимавате да не работи под опасно надвиснали отломки или да ходят на нестабилни повърхности. Уверете се, че не премахвате блокове от носещата стена. Безопасността е приоритет номер едно , когато спасяването антични бетонни блокове .

2

Извадете и подредят всички блокове, които са паднали на сградата се дължи на разрушаване от разчистване топка. Използвайте четката на косъм да махам пропадащата парчета. Разделете цялостни блокове от леко повредени блокове, които ще трябва да бъдат закърпени по-късно . Поради възрастта на хоросана , някои блокове могат да се откъснат от хоросана чисто.


3

гол линиите на хоросана около блок, който искате да премахнете от стената с зидария длето и чук. Бъдете внимателни да не повредите ръбовете на блока , колкото длето тези линии.

4

Нарежете чрез отбелязаните голове линии по целия път около блока с циркуляра . Продължи да се намали над същите тези линии по целия път наоколо, докато максималната дълбочина на рязане на триона е достигната. Повторете същия този процес на рязане на противоположната страна на блока , ако тя е достъпна .

5

Нарушават хоросан линии по целия блок с помощта на длетото и чука.

6 < стр. > Разхлабете блока чрез поставяне на дървена дъска срещу страна на блока и чукане с гумен чук .

7

Продължаване на процеса на рязане на замазката , сечене и чукане до античния бетонния блок е разхлабена напълно. Свалете и почистете блока с четката на косъм и стека с други хора.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032592.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.