Колко често трябва да се чисти на Chimney

? A камина на дърва може да ви даде много часове на наслада , но вашият комин изисква някаква рутинна поддръжка и внимание. Колко често и кога да проведе тази поддръжка зависи от няколко фактора. Колко често трябва да се почисти My Chimney ?

Няма твърда правило за това колко често трябва да се чисти комин . Вие не може да се основава на график на броя на годините на трудовия стаж , нито можете да го съборят на броя на пожарите които сте имали в камината . Проверката на комина се изисква правилно да се определи дали се изисква почистване.


Как да се запознаят Chimney

Използвайте камина покер или друга метална устройство, за да остърже някои от черната субстанция ( креозот ) от облицовка на камини . Ако натрупването креозот е тънък като хартия , не се налага почистване. Ако натрупването е 1/8 от инча , вие трябва да планирате почистване. Натрупване на 1/8 до 1/4 инча изисква незабавно почистване . Ако има натрупване на повече от 1/4 от инча , не трябва да използвате камината , докато тя е била добре почистена . ( Уверете се, да се носят предпазни очила и маска , когато правите проверка. )

Резето се заби надолу за Whirlpool перални & Аз не може да затвори вратата

Whirlpool миялни машини имат закопчалка на вратата, която трябва да кликнете на мястото си , когато вратата е затворена правилно . След като вратата е заключено , миялната машина може да бъде програми

Περισσότερα >
Как да спечелим една Crow Tribe топчета Колие

A нова версия на топчета работа направи своя път към племенните земи , когато белите туристи и търговци , въведени индиански племена, за да малки стъклени мъниста семена . Използва се сред традиционни

Περισσότερα >