Как да се чисти на Filter AEM Air

въздушни филтри AEM са трайни и надеждни , което означава, че са в състояние да ги почистите по много прост начин , което им позволява да ви трае дълго време . Това е изключително важно, че вие ​​поддържате въздушния филтър чист AEM за правилната функция. С течение на времето , излишната прах и мръсотия изграждане на тези филтри . Този проект е прост и прав-напред и не трябва да ви отнеме повече от час, за да complete.Things ви е нужно
разтвор за почистване
Bucket
Топлата вода в
Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Извадете въздушния филтър AEM и измерете дължината на филтъра. Това е важно , за да се измери точно .

2

Напълнете кофа с топла вода. Вие ще трябва да се пълнене на кофата до малко по-малко от дължината на AEM филтъра. Вие няма да искате водата да бъде в състояние да достигне до гърлото на филтър, който е защо това измерване е толкова важно. Налейте почистващ разтвор , който можете да закупите от повечето магазини за авто- ремонт . Уверете се, че разтворът се разбърква почистване и водата заедно много добре .


3

Поставете AEM филтъра в кофата пълна с почистващ разтвор . Отново , уверете се, че никой от почистващия разтвор е в състояние да достигне гърлото на филтъра.

4

Оставете AEM филтъра, за да седне в кофата на почистващ разтвор в продължение на поне 10 минути. На следващо място, докато филтърът е все още почива в разтвора за почистване , леко завъртете филтъра, за да помогнат за премахването на излишната мръсотия и прах. Чувствайте се свободни да се потопи филтъра и излизат от разтвора за почистване няколко пъти, за да продължи премахването на мръсотията .

5

Empty и почистване на кофа с вода. Повторете целия този процес най-малко по три пъти, за да се осигури пълно почистване на вашия въздушен филтър AEM .

6

Почистете кофата и да запълни само с топла вода. Поставете въздушния филтър AEM във водата. Ако сте почистили филтъра правилно , водата трябва да остане ясна , което означава цялата мръсотия е била отстранена от филтъра . След като вашият въздушен филтър AEM е чиста, извадете я от кофата с вода и я оставете да изсъхне, преди да я поставите обратно.

Как да Отстраняване на Whirlpool Дует миене , че се пълни с вода След Load

Whirlpool Дует с предно зареждане шайбата има множество опции цикъл , които осигуряват различни нива на почистване, дезинфекция и измиване на базата на вида на миене на натоварване . The допълнително

Περισσότερα >
Как да Antique акрилен Mirror

Antiquing акрилно огледало може да бъде лесен и забавен проект . В повечето случаи това ще са необходими само няколко стъпки. В зависимост от атмосферните условия , може да бъде в състояние да завърши

Περισσότερα >