Как да почистите къщата тръби

проводи Dirty пещи не просто миришат лошо , те изпълняват мръсотия и прах из къщата си и дори може да повлияе на вашето здраве. Смяна на филтъра на пещта помага , но това не се отървете от мръсотия, прах и коса, която вече е в тръбопроводът . Вие няма да бъде в състояние да направи достигне всичко това без специално оборудване, което може да достигне в най-дълбоките части на тръбната система , но може да отнеме един час и да получите голяма част от нея се почиства , когато промените filter.Things пещи Вие " Ще трябва
отвертки
гумени ръкавици
Dust маскират безплатно A куп стари кърпи
Bucket на сапунена вода
Спондж
Прахосмукачка с маркуч привързаност
Extender за маркуча привързаност безплатно A нов филтър пещ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Превърнете пещ или да настроите температурата е достатъчно ниска, че сте сигурни, че няма да рита за и взриви на въздуха върху вас, докато вие работите .

2

Сложете си прах маска . Започвайки от най-висок отоплителен уред в дома си , извадете отдушника като развиете монтажните винтове . Задайте отдушника върху стара кърпа. Направи свой вакуум маркуч над него да извади мръсотията и косата в решетката . Сложете си гумени ръкавици , и да използват вашата кофа с вода и сапун и гъба за почистване на повърхността на него.


3

Поставете маркуча за удължаване на вашия вакуум , и да започне вакуумирането надолу в канал . Уверете се, че за да получите всякакъв прах и мръсотия и да видим прилепени към стените . Reach , стигаща до маркуча ще отида.

4

Избършете вътрешността на тръбата с влажна гъба , стигащо толкова далеч, колкото може и получаване на всички страни . Pat на грил изсъхне с вашите кърпи и го постави обратно на със същите винтове.

5

Повторете този процес на всеки отвор в дома си . В края , постави новия си филтър в пещ , а след това включете пещта отново.

Какво Клирънсът е необходима на страничната и задната част на хладилник

? Хладилника трансфери топлината от вътрешността му към външния въздух чрез метални намотки върху задната . Ако блокирате тече около хладилника въздуха , като го инсталирате твърде близо до стени или

Περισσότερα >
Инструкции за това как да се изгради един стол Adirondack

An Adirondack стол е класически допълнение към палуба или веранда. Това характерно здрав и привлекателен стол е лесно да се изгради с няколко доставки , основни ръчни инструменти , както и прости инст

Περισσότερα >