Как да се възстанови от наводнения Напоени Книги

Книгите могат да бъдат лесно водни повредени в наводнения и ако не се изсушава бързо , могат да насърчат растежа на мухъл и гъбички. Изсушаването книги по грешен начин постоянно да ги повреди. Като време , за да ги изсуши по правилния начин може да се запази вашите книги за идните години.
Което ви е нужно
Таблица фен
Бебешки пелени
Хартиени кърпи ( премия сорта)
<Бразилски> дървена дъска
тухли или тежки супа кутии

Инструкции
1

Определяне на вида на книгата , което се занимава с . Книги, които са лъскави страници или специални покрития могат да бъдат възстановени само от професионалист. Най-добрите шансове за успешно възстановяване лежат с твърда подвързия книги и стандартна хартия . Също така, ако книгата е лесно сменяема , може да не е подходящо за вас време и усилия, за да се опита възстановяване .

2

Определя степента на увреждане на водата . Ако книгата е плаващ във вода в продължение на дни , то е вероятно , че това лепило в свързването е разхлабена и това намалява шансовете за успешно възстановяване . Ако книгата вече е започнала да расте мухъл , не трябва да се възстанови в дома си. Ако той е незаменим , професионален може да се опита възстановяване . От друга страна, ако книгата е наскоро напоена и сте го извлича от водата бързо , имате отличен шанс сушене книгата успешно . Световния съюз 3

Поставете хартиени кърпи в книгата за всеки десетина страници. Поставете един слой от хартия кърпа за покриване на цялата страница . Използвайте първокласна марка на хартиена кърпа известен за неговото усвояване . Бъдете много нежен при отваряне на мократа книгата и превръщането напоени страници , тъй като те лесно ще се скъса . Затворете книгата на кърпи хартия внимателно.

4

издърпване бебе пелена и увийте около външната част на книгата. Бебешки пелени са изключително абсорбиращи и ще фитил на влага в корицата на книгата, по-добре от хартиена кърпа . Вътрешността на памперса трябва да пипате капак на книгата .

5

Lay борда над горната част на книгата , и се претегля надолу с тухли или кутии . За да помогне на абсорбция на вода , налягането на нуждите на книги се прилага към него. Центриране на борда през предната страна на пелена увити книги и място тухли или кутии на борда, за да се претегля надолу. Премахване на борда и промяна кърпи хартия за пресните на всеки два часа , на мястото на дъската , когато сте готови.

6

Стойка книгата изправено пред вентилатора да завърши сушене. Когато страници на книгата са само леко влажни на пипане , отстранете кърпи хартия и памперса . Стойка книгата до по своя край с страниците раздухвани отворени в предната част на вентилатора. Проверете книга на всеки два часа , за да се тества сухо. Когато страници чувстват сухи на допир , изключете вентилатора но оставете книгата изправен в продължение на няколко дни, за да се гарантира, че гръбначния стълб е суха .

Техническите характеристики за дадена Sharp R- 220DW Carousel Микровълнова

Притежаването на Sharp R- 220DW въртележка микровълнова ви предоставя основен микровълнова да се използва само за приготвяне на храна, а не за сушене на елементи, като например вестници, кратуни или б

Περισσότερα >
Домашно Bean Bag столове Инструкции

боб чанта столове са забавни , разнообразни парчета от мебели , които придават творчески апел към стаята си. Те се преместват лесно от стая в стая за допълнително сядане и лесно да съхраняват , когато

Περισσότερα >