Как да инсталирате Електротехника Conduit Into Циментови стени блок

Повечето стени сутерен са изградени от циментови блокове. Когато искате да стартирате електрически кабели през стените или да завърши мазето си или да добавите повърхностно монтирани електрическо поле, трябва да стартирате електрически кабели през метална тръба , наречена канал . Conduit идва в прави дължини. След това се огъват на тръбата за да се образува по маршрута , водещ от една електрическа кутия или източник на енергия към друг електрически кутия. Можете повърхностен монтаж водопровода в бетона с тръбни ленти и зидани screws.Things ви е нужно
Protractor
Tape мярка
Conduit Бендер
ножовка
Филипс отвертка
Hammer
Електрически конектори
Level
Conduit каишки
бормашина
Phillips шофиране малко
1 - инчови зидария нокти MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

дизайна на тичам на тръбопровод от една електрическа кутия за секунда. Докато планира , имайте предвид, че е най-лесно да се огъне тръба в двата 45 - или под ъгъл 90 градуса ; планират съответно тренировката си . Ако са необходими сложни тръбни писти , използвайте транспортир , за да се определят необходимите ъгли .

2

Измерете разстоянието от първото електрическо поле , което вече е монтиран към бетонната стена , на първия завой и изваждане на 5 инча . Трансфер това измерване на парче тръба .


3

Поставете тръбата в гнездо за тръбопровод гуляй и подредят марката на водопровода , че сте направили със стрелка на Бендър . Поставете главата на тръбопровод и тръбопровода на Бендър на земята. Стъпка върху частта от тръбопровода не се наведе, за да я държи на място . Повдигнете дръжката на тръбопровод Бендер да се огъват на тръбата , докато тя се наведе дори със степен на марки от тръбопровода Бендър равна на завоя , което трябва . Например , огънете тръбата до 45 градуса марка на гуляй за 45-градусов завой.

4

Задайте водопровода срещу стената на цимент. Дръжте новата електрическата кутия на стената на мястото, което го инсталирате и поставете марки от дължината на тръбопровода трябва да стигнат до мястото . Извадете тръбата от стената и намали чрез него в марка , с помощта на ножовка .

5

Поставете отвертка срещу въздействие при дупки , които искате да се премахнат и от двете електрически кутии . Чука върху дръжката на отвертката , за да се отстрани нокаутирам . Поставете електрическия конектор във всяка дупка. Поставете тръбата в електрическия съединител . Поставете ниво на водопровода и да направи необходимите корекции, за да направи нивото на канал , като го движи леко нагоре или надолу. Затегнете винта електрически съединител да държи тръбата на място.

6

Задайте каишка тръбопровод през водопровода и срещу бетонната стена на всеки 18 до 24 инча. Карам винт зидария чрез винт дупки на лентата , за да си я осигурят на място.

7

Поставете другия край на тръбата е в електрически конектор втората електрическата кутия е . Поставете ниво на водопровода и да направи необходимите корекции, за да направи нивото на тръбопровод . Монтирайте електрическата кутия на стената . Затегнете винта електрически съединител да държи тръбата на място.

Как да се определи Wobbly Сушилня Drum в Кенмор Stackable

се клатушка подредени перални и сушилни машини може да бъде сериозен шумовото замърсяване ; металната вана блъска около вътрешността на шайбата или сушилнята и причинява стека до рок напред и назад .

Περισσότερα >
Как да спечелим Slip Калъфи за трапезария Столове

Ако имате стари столове, които се нуждаят от покритие или нови, които не искате да получите мръсно, направи кълъфки за вашата трапезария столове за защита или скрие недостатъците . На Slipcovers плъзг

Περισσότερα >