Как да се замени електрически проводници

Диригенти са съществена част от всеки електрически път. Диригенти позволяват електрическия ток да пътуват по пътя . Най- често срещаният тип на проводници са направени от метална жица . Този проводник може да се направи от мед или други сплави . Единични или тънки нишки на кабели ще носят нисък електрически ток , докато по-дебели нишки носят по-голям ток. Подмяна на повредени електрически проводници във вашия дом или кола може да се направи лесно с малки preparation.Things ви е нужно
отвертка
Замяна диригент
Телени резачки
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към контакта или областта на тел , че ще се работи по . В дома , използвайте прекъсвача , за да изключите електрическото захранване на стаята или района, където повредата е . В кола, откачам терминалните кабелите от акумулатора.

2

Използвайки отвертка , отворете контакта или развийте повреден кабел . Не дърпайте кабела или се опитват да я принуди чрез отваряне; това може допълнително да навреди на жицата .


3

Нарежете на повредената част на проводника , като се използват клещите . Не веднага да изхвърлите повреден кабел . Използвайте го, за да се измери от секция на новия диригент тел за да се гарантира , че тя е най- подходяща дължина .

4

Прикрепете новия диригент на оставащия проводник . Обелете обратно малка дължина от изолатора и увийте краищата на стария и новия проводник телта около друга . Фиксирайте с изолирбанд . Не оставяйте изложени окабеляване.

5

Прикрепете новия проводник към източника на захранване точно както е било преди да го премахнат в стъпка 2 . Това обикновено включва завинтване или затягане края на проводник тел до изход или източник на енергия . Свържете източника на захранване.

Как да отстранявате Gas Log Камина Термодвойка

Gas лог камини изискват термодвойка да функционира правилно . Термодвойка се състои от две различни метали , които при нагряване от спомагателен пламък , изпраща електрически сигнал за отваряне на еле

Περισσότερα >
Как да Прикрепете лодки Седалки

седалки лодка монтиране на едноличен или на пода , на лодката , както и метода на закрепване , зависи от вида на седалката . Скамейки и салон спящи места са подкрепени от една конзола база. Единични с

Περισσότερα >