Как да създадете Cover за електрически панел

Електрически табла обикновено съдържат прекъсвачи за окабеляване структура е . Вие ще намерите много от тези панели в стаите , като например гаражи и мазета . Тези райони често привличат влага , която може да увреди окабеляване , както и покритие на панела . Можете да замените кутията на панела, но цената може да е висока , когато професионален върши работата . Използвайте няколко общи инструменти и техники, за да се създаде покритие за електрически панел и можете да запишете на разходите за разговори в electrician.Things ви е нужно
Стандартни и Филипс отвертки
Plastic чанта
Tape Мярка <Бразилски> Polycarbonate
Шкурка
Пейнтър хартиено тиксо
електрическа бормашина
Фрези MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 Panel обхваща използват стандартни, така и Филипс винтове , в зависимост от производителя .

Свалете предния панел , разхлабване на винтовете от лявата и дясната страна на рамката на панела с помощта на отвертка . Винт Тип варира така че продължавайте стандартни, така и Филипс отвертки на ръка. Поставете винтовете в найлонова торбичка .

2 Мярка само отваряне на панела .

Измерете височината и ширината на отваряне на панела . Добавя се 1 инч на измерение . Това позволява на ½ - инчов устна около отвора .


3

Покупка парче от прозрачен поликарбонат . Това ще позволи и да отключиш оглед на прекъсвачи , което го прави по-лесно да се види , ако една верига е задействала . Материалът трябва да бъде ¼ - инча дебелина и поликарбонат, не акрил. Имат пластмасови търговци го изрязват до определен размер .

4

Покупка пантите . Панелът с поликарбонат е сравнително лек , така че капака не се нуждае от индустриални панти. Въпреки това, поликарбоната ще седне ¼ - инчов над останалата част на предния панел. Това изисква специфичен панта конфигурация. Задайте чиновник в магазин за хардуер за панта, която работи с ¼ - инчов повдигнати панел .

5 Използвайте 220- песъчинки шкурка, за да се изгладят ръбовете на поликарбонат е

Sand поликарбонат лист , оставяйки защитен подкрепата от двете страни . Увийте парче от 220- песъчинки шкурка около парче на скрап дървен материал. Пясъчни само по краищата , като се използват дълги инсулти . Пясъчни четирите краища , докато те са гладки .

6

позицията на панти. Поставете поликарбонатен панел над отвора , така че е ½ - инчов припокриване на всички четири страни . Използвайте хартиено тиксо художник да държи поликарбоната на място. Line пантите нагоре от лявата страна на поликарбонатен панел. Mark позициите на някакви дупки с молив.

7 Използвайте бита сондажни , проектирани за рязане на метал.

Пробийте отвори за винтове . Използвайте свредла , предназначени да намалят чрез метал. Поликарбонатни разширява и договори с температурни промени . Изберете свредло малко по-голям , отколкото на винтовете . Пробийте дупки през целия път на поликарбонат . Пробийте дупките за винтове през металния панел , както добре. Отстранете защитната подкрепата от двете страни на поликарбоната .

8

Монтирайте капака. Използването на болтове на малко по-малък , отколкото на пантите дупките , прикрепете капачето на поликарбонат с метална предния панел. След като болтовете са в място , обхваща всеки болт с лента, за да я държи на място . Обръщане на металния панел над и конец болтовете на . Използвайте малка полумесец гаечен ключ , за да ги затегнете.

9

Поставете отново капака на метална конструкция за електрическия панел . Тествайте панти на капака чрез преместване на капака назад и напред .

Как да определите дали една Whirlpool Хладилник нуждае от нова започне Relay

начало Релето на хладилник Whirlpool е свързан към компресора на гърба на хладилника и е отговорна за гарантирането на устройството започва правилно . Ако компресорът не успее да тече , можете да тест

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >