Как да инсталирате работещи на батерии Стена Switch на Наполеон Ventless Камина

A Napoleon ventless камина е удобно, привлекателна алтернатива на традиционните дърва камини. Ventless камини газ осигуряват топлина и красота , без да се налага да ги съберете накуп дърво или почистване на пепелта . Повечето камини Наполеон марка газови имат контролен панел, разположен под предната част на камината. Това място може да бъде неловко и неудобно , което го прави трудно да се превърне камината и изключване . Но има решение . Работеща с батерия, стена ключове използват радио сигнали за комуникация с контролер, монтиран в близост до камината. Свържете контролера за управление на камина и можете да използвате дистанционното ключа за контрол на камината. Има още няма кабели, които да работят от ключа към контролера , така че инсталацията е easy.Things ви е нужно
4 " AA " алкални батерии
Pencil
Гипсокартон видях Имоти: стара работа разклонителна кутия <Бразилски> 2 винта , # 6-32 ( 1 инч )
декоратор превключвател плоча
Two - диригент тел
тел за отстраняване на бои
Пика съединители
телени crimpers MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете удобно, лесно достъпно място, върху стена за монтиране на превключвателя на батерията експлоатирани . Поставете шаблона , включени с разклонителна кутия старата работа на стената в избраното местоположение. Трейс около шаблона с молив , а след това отстранете шаблона.

2

срежете по молив линии с гипсокартон трион. Push - старата работа кутия в дупката в стената . Затегнете винтовете на старата работа квадратчето с Филипс отвертка.


3

Дръпнете езичето пластмаса батерия изолация от страна на ключа на стената. Поставете ключа в старата работа в квадратчето , въведете # 6-32 винт един - инчов във всеки монтажен отвор и ги затегнете с кръстата отвертка. Поставете декоратор плоча върху лицето на ключа и го монтирате с включени винтове плоска глава .

4

Отворете гърба на безжичен приемник и инсталирате четири " AA " батерии съгласно схемата вътре отделението за батерията. Плъзнете ключа на приемника на "Off" позиция.

5

Отворете контролния панел на предната част на ventless камината Наполеон. Поставете безжичен приемник в отворено пространство зад капака на контролния панел .

6

Run дължина от две - диригент тел от безжичен приемник за ключа камина . Газа краищата на проводниците , излагайки ½ сантиметър от голата жица.

7

Плъзнете голите краища на проводниците в клемите на гърба на приемника. Затегнете винтовете на клемите на гърба на приемника.

8

Поставете пика на съединители на голи проводници в края на жицата две - диригент в ключа камина . Кримпване на конектори върху проводници . Плъзнете конекторите лопатата върху клемите означени " TH /TP " и " TH " на гърба на ключа камина .

9

Плъзнете ключа на приемника на " Remote" позиция. Затворете капака на контролния панел .

Защо соеви храни повишено внимание Не Загрява се в микровълнова фурна

? Soy - базирани храни предлагат разнообразие и гъвкавост към вегетарианска диета , но те често изискват различна подготовка в сравнение с други храни на основата на протеин . Соята не се произнася по

Περισσότερα >
Как да се изострят с Drill Bit С File

Фрези са остриета инструменти, просто като ножове . Докато тези остриета могат да бъдат малки , те все още са от съществено значение за тренировка и трябва да се държат нащрек. A скучна бургия прави у

Περισσότερα >