Как да Wire А 240 GFCI Breaker за Hot Tub

заземен електрически прекъсвачи , или GFCI , специални обекти с прекъсвачи в тях инсталирани на мястото на използване , вместо в прекъсвач панел . Тези GFCI прекъсвачи следят количеството електроенергия , изтичащи от контакта и връщането към изхода . Ако GFCI открие разлика , прекъсвачът се задейства и изключва захранването към изхода . Това помага за предотвратяване на шокове от бързо намаляване на мощността в случай на късо съединение или друга повреда. Това е от съществено значение , за да се свържете горещи вани за GFCI вериги , защото те имат вода и електричество , както понастоящем. В случай на проблем с окабеляването с гореща вана , прекъсвача прекъсва потока на електричество , което помага да се предотврати нараняване или death.Things ви е нужно
Филипс отвертка
Flat - отвертка
тел за отстраняване на бои <Бразилски> 3 - диригент тел MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

прекъснете захранването на гореща вана веригата на главния прекъсвач панел.

2

Извадете покрие от полето GFCI чрез повишаване на капака, натиснете отстрани на кутията и издърпване на капака направо от предната част на кутията. Монтирайте кутията на място, което е защитено от атмосферни влияния и удобен за гореща вана . Използвайте включения хардуер за монтиране на панел за стена или дървен стълб в близост до гореща вана .


3

Извадете два от нокаута от дъното на кутията на GFCI с плоска глава на отвертка . Нахранете жицата захранване на гореща вана през една от дупките нокаут , в полето за GFCI . Нарежете тел по дължина , оставяйки достатъчно хлабина да достигнат клемите вътре в кутията. Отстранете външната изолация яке от жицата . Използвайте тел за отстраняване на бои , за да роди 1/2 инча на всеки проводник .

4

Плъзнете края на голи или зелен заземяването в празен терминал в лентата за заземяване. Плъзнете бялата жица в пространство на неутрален бара. Свържете червения кабел към напусна терминала на " Line In " страна на GFCI . Свържете черния кабел към правилния терминал на " Line In " страна на GFCI . Затегнете здраво винтовете на клемите .

5

Нахранете жица от кутията контрол вана за горещо през отвора за нокаут , в полето за GFCI . Нарежете го по дължина , оставяйки застой за окабеляването на терминалите . Газа краищата на проводниците .

6

Свържете зеления или голата жица до лентата за заземяване. Свържете белия проводник към терминала център на дъното на GFCI . Плъзнете червената жица в левия долен терминал и черната жица в десния полюс на GFCI дъно. Затегнете винтовете на клемите .

7

Натиснете капака обратно в предната част на кутията и да го люлее надолу, за да го затворите. Включете захранването на джакузито на главния прекъсвач панел.

Heat Dry срещу Air Dry на съдомиялни

Когато изпълнявате вашата съдомиялна машина, опцията да я оставяйте да изсъхне чиниите с принудителна горещ въздух може да ви спести време и усилия на избърсване на излишната вода от чиниите след изсу

Περισσότερα >
Как да направим един плексиглас Mirror

Simple огледала са достъпни , но не добавят много визуално обжалване пред дома си . Fancy , рамкирани огледала са склонни да бъдат скъпи и тежки . Въпреки това , можете да направите своя собствена рам

Περισσότερα >