Как да инсталирате Switch Стена на газ Logs

Газови трупи осигуряват топлината и красотата на камина на дърва без работа или каша . Камината използва физическо или газ пропан и синтетични трупи да се осигури атрактивен източник на топлина . A термостат , дистанционно управление или превключвател превръща пламъците и изключва. Повечето камини на газ имат превключвател , монтиран в предната част, под камината. За опция за по-удобно управление , можете да инсталирате дистанционен превключвател на място, което е повече accessible.Things ви е нужно Имоти: стара работа с един банда кутия
Pencil
Гипсокартон видях
стени превключвател
Two - диригент, ниско напрежение тел
телени crimpers
отвертка
Flat отвертка Phillips

Покажи повече инструкции
е. 1

Завъртете контрола включите газовия камината в положение " Off" .

2

Изберете удобно място за монтиране на ключа на стената в съответствие с инструкциите на производителя камина . Поставете шаблона включени банда кутия на стената в избраното място . Трейс шаблона с молив и отрежете по проследи линията с гипсокартон трион. Плъзнете полето банда в дупката в стената и затегнете задържащите винтове с отвертка Phillips .


3

Изпълнение на част от две - диригент, ниско напрежение проводник от единния - бандата кутия към контролния панел на камината газ.

4

Strip 1/2 инча на изолация от краищата на жицата . Плъзнете предвидени пика конекторите върху оголени краища на проводниците в контролния газ камина панел. Кримпване на конектори здраво към жиците . Плъзнете конекторите лопатата върху терминалите лопатата на гърба на ключа в контролния панел , или да ги свържете директно към жиците пиг-таил , ако има такава.

5

Завъртете ключа на стената на "Off" позиция. Плъзнете съблечени краищата на проводниците в полето за еднократна банда в терминалите на гърба на ключа на стената. Натиснете проводниците в терминалите , докато не са сигурни.

6

Tuck проводниците в наказателното поле, банда и плъзнете ключа на стената в кутията . Затегнете крепежните болтове с Филипс отвертка. Поставете капака върху ключа на стената и затегнете задържащите винтове с плоска отвертка.

7

Завъртете ключа на стената в положение " On" за да активирате камината.

<Бразилски>

Как да Отстраняване на Electronic Ignition за Superior Gas Камина

A камина газ използва природен газ , за разлика от дърво, за да се поддържа пламъка . Огънят гори над керамичен дневник, за да се създаде илюзията за камина на дърва . Superior е запазена марка на кам

Περισσότερα >
Как да инсталирате на дърва Shaper Bits

Дърво фрези са големите братя на рутера таблици. Подобно на рутери , фрези формират дърво в продукти, като корнизи или повдигнати панели. Протези имат двигатели , вариращи от две до пет конски сили. З

Περισσότερα >