Как да използвате кабел за Сеизмично Brace Pipe

Сеизмични решения за подкрепа включват скоби , опорни кабели и множество други решения , в опит да запази комунални тръби и структури от изпитват прекомерна земетресение крекинг и неуспехи. Често , подкрепа рамкиране и подкрепа кабели се използват съвместно, за да се подобри качества за подкрепа на всяка от тях . Ефективно използване на този тандем е критично при изпълнение земетресение код и осигуряване на стабилна структурна подкрепа за всички тръби в структура, която изисква допълнително сеизмично подкрепа. Нещата ще трябва
Pre - опъната кабел поддържа
Anti - люлеенето тръбни скоби
ударна бормашина
3/4-inch зидария малко
Бетонни разширителни анкери
Ratchet и гнездо <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Идентифицирайте две точки за закрепване в бетон , които компенсират взаимно . Не забравяйте, че за подпомагане на кабели са опънати, само в една посока, което налага два кабела на противоположни страни на скобата на тръба или тръба да се поддържа напрежение през цялото време.

2

Увийте тръба скоба около тръбата ( ите) , които изискват поддръжка. Закрепете скобите заедно, за да затегнете болтовете на скобата , тя затягане напълно срещу тръбата.


3

Плъзнете лаг болта през примката на предварително опъната кабела. Плъзнете болта през приемащия дупката клип на снопа подкрепа.

4

Прикрепете приемащия гайката под скобата. Карам гайката над резбата на болта , докато стегнат .

5

Пробийте два 3/4-inch дупки в бетона , достатъчно далеч от тръбата скобата да се поддържа напрежението на въжето . Уверете се, че дупките са 1/4 до 1/2 инча по-дълги от ръкава експанзия.

6

Плъзнете болтовете през всеки цикъл на конкретна подкрепа края на всеки кабел. Ръчно затягане на всеки болт .

7

Затегнете всеки болт с тресчотка и подходящо гнездо , редуващи се от болт да се заключва след 04:56 редуват всяка. Това помага да се поддържа напрежение по равно между двата кабела , докато двамата са обезпечени .

Как да инсталирате Канализация Hose Clamp на Washer

Често срещан проблем с много перални машини е спорна дренажен маркуч , които многократно се изплъзне от връзката източване в стената . Ако маркучът се изплъзва напълно , перални машини отводняване на

Περισσότερα >
Do- It- Yourself : Storage Османската

Когато възможностите за съхранение са минимални, собствениците трябва да се творчески . Универсалните магазини започват да се предоставят на разположение на малките тахти съхранение. Тахти съхранение

Περισσότερα >