Как да Инсталирайте През Range Microwave Това стърчи Минали шкафове

Над гамата микровълни са постоянно стават стока, включена в почти всяка кухня прекроявам . Много собственици предпочитат по-на диапазона микровълните да си плот братовчеди , защото те пазят плотове ясно. При монтаж микровълнова в диапазона , оставете минимум 30 инча между горната част на обхвата и дъното на микровълновата да поддържа удобна работна площ . Нещата ще трябва
Jigsaw
Tape мярка
Pencil
Микровълнова шаблон
Микровълнова шаблон стена
Дълги болтове
Микровълнова база
бормашина
бургия <Бразилски> Филипс главата свредло
Stud Finder
Гипсокартон закотвя на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Поставете шаблона микровълнова в долната част на шкафовете . Центърът за шаблони в кабинета и да се осигури добра форма. Кабинетът трябва да остави достатъчно място за главата , за да работят по-малко, както и да съдържа ширина подходяща за микровълнова фурна , за да бъде монтиран .

2

Пробийте нагоре през обозначените места на шаблона. Местата за пробиване определят точно къде да карам болтове през кабинета.


3

Нарежете очерта областта на шаблона от долната страна на кабинета за електрическия контакт . Намерете електрически щепсела на микровълновата и се нарязва на 2x2 - инчов отвор директно над разположението му .

4

Поставете шаблона на микровълнова стена на стената под шкафа , където е приложен микровълновата . Горният край на шаблона трябва да лежи върху долния ръб на шкафа. Пробийте в определени места по шаблона на стената и премахнете шаблона.

5

Scan стената, за да се определи дали всички пробити петна попадат на родословни . Поставете гипсокартон котва тежкотоварен в нито пробити място, което не попада в родословна .

6

Прикрепете микровълнова основата на стената от лигавицата на пробитите области на стената с местоположението, за да се прилага болт на всеки .

7

Дръжте микровълновата нагоре на мястото си. Вие вероятно ще се нуждаят от придружител, който да помогне с тази стъпка , тъй като микровълновата ще бъде малко по- тежък. Издърпайте въжето щепсела нагоре през дупката. Не включвайте кабела , докато микровълновата е напълно монтиран . Уверете се, че изпускателната вентилатор е изправен навън.

8

Закачете микровълновата към основата . Има няколко метални пръсти , които изскачат навън. Поставете микровълновата директно на върха на металните пръсти , и внимателно го пуснете на място.

9

Drill в един болт на всяко място по протежение на горната част на микровълновата печка . Пробийте всеки болт надолу по целия път в микровълновата , като издигат на микровълновата от долната страна .

Са по-високи Филтри Rated огнища си струва парите ?

Маркетинг искове за скъпи филтри пещи често са насочени към страдащите от алергии , и тези, с респираторни заболявания. Най-скъпите филтри претендират да блокира частици, които могат да изострят алерг

Περισσότερα >
Как да направим статив домашно Изпълнител

Стативи се използват от хората на изкуството да държи на работа в прогрес , или могат да бъдат използвани в рамките на дома или офиса, за да се покаже произведения на изкуството. Стативи на художника

Περισσότερα >