Как да се изгради Stairs

Строителни стълби може да бъде трудна проект за още един опитен строител. Въпреки това, изграждането на прав стълба към веранда или палубата това е нещо, че компетентен DIY -ер може да поеме. След като разбират някои стандартни стълбищни сграда терминология , работата всъщност прави sense.Things ви е нужно
Framing квадратен
3 пирони или винтове
Циркуляр и ръчен трион
2 х 6 дървен материал за стъпала <Бразилски> Самозалепваща лента
Еднопосочни закачалки за закрепване на стълбите към палубата .
2 х 12 парфюми за стрингери
Tape мярка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Standard стълбищни терминология
<Бразилски> 1

Stairs се състоят от три части: Стрингър , щранг и протектора . The стрингер е част от структурата, която всъщност подкрепя по стълбите ( там са най-малко две греди - една от всяка страна на стълбата ) . The щранг ( възход ) е височината на индивидуален стълбищни и протектора е ширина на стълбите .

2

Общо покачване е вертикалната височина от кацането до ниво точка с височината на на горния етаж .


3

Общо писта е хоризонталната дължина на стълбището , измерена от края на стълбището, на площадката до ръба на горния етаж (или палубата или веранда ) .


проектирането на вашия стълби в
4

Изчислете общия възход. Поставете 2 х 4 на палубата , след това проверете дали това е ниво с ниво на дърводелец . Мярка от дъното на 2 х 4 до земята.

5

Изчислете броя на стъпките . Разделете общата покачи с 7.25 . ( 7 1/4 инчове обикновено се считат за по- добра височина стойка ) . Кръгла своя отговор до следващото цяло число , за да се определи броя на стъпките във вашия стълбище. ( Say общото покачване е 64 инча и когато се разделят с 7.25 вие получавате 8.8, която след това се закръглят до 9. Това е броят на стъпките, които ще се нуждаят от вашата стълбище. )

6

Изчислете общия " план. " Не забравяйте, че по едно стълбище , когато отидете нагоре или надолу , последната стъпка е или на земята или на повърхността на палубата , така че имате нужда от един по-малко , отколкото на протектора щранг . Ето защо, в този пример с 9 щрангове , ще трябва само осем стъпала . Тъй като стандартна ширина на протектора е 11 инча ще са ни необходими 8 (броят на стъпала ), умножено с 11 инча ( ширината на нашите индивидуални стълби ), като ни дават цялостна пробег от 88 инча.


Полагане вашите стълби

7

Преди да можете да оформите по стълбите стрингер , трябва да се изчисли точната височина на щрангове . Можете първоначално използва измерването на 7 1/4 ", за да се определи броя на щрангове като 9 , но това 7,25 инча не е височината на щранг . Определете точната височина на отделните щрангове чрез разделяне на общото покачване ( 64инча ) от общия брой на щрангове ( 9 ) . в този случай , действителната височина на всеки вертикален ще бъде 7,11 инча ( 64 разделени от 9 ) , така че се използва 7 1/8 " .
страница 8

използвайте рамкиране квадратен да положиш стълби от по 2 х 12 ребра . Използването на номерата на външната страна на площада , марка дългата ръка с парче хартиено тиксо на 11 инча и по-късата ръка на 7 1/8 инча. Това са си възход и работят изчисления.

9

Позиционирайте дългия край на площада рамкиране към края на дъската и да се подредят двете марки с ръба на борда , обърната към вас , и отбележете очертание на площада. е.
10

Плъзнете площад рамкиране до горната маркировка , центровка маркировките и отново марки вдлъбнатината . Продължи маркиране и плъзгане нагоре по дължината на стрингер .


Рязане вашите стрингери MarketBook.bg: 11

Използвайте циркуляр за рязане внимателно по маркираните линии. Спрете и обратно на марки от корнер, и завършете рязането с трион . ( Ако се порежете целия път до марката на повърхността , за циркуляр ножа ще намали покрай линията , отслабвайки по стълбите ) .

12

Test- побере тази първа стрингер на място , за да си осигурите изчисления и измервания са точни и след това да използват тази стрингер като шаблон за маркиране на други стрингери .


Поставянето на стълбите заедно

13

Прикрепете стрингери на палубата от петите - заковаване или използване Еднопосочни закачалки , прикрепени към формиране на палубата .

14

Започвайки от дъното , инсталирайте веригите стълбищни с помощта на 3 " пирони или винтове, за да ги затегнете .
My Admiral Перална машина се заби след изплакване

Admiral перални машини понякога неизправност и дори могат да станат остана на един специален цикъл , като например цикъла на центрофугиране , която се провежда непосредствено след изплакване . Тези не

Περισσότερα >
Какви са някои източници на Lawn председател Webbing

? Стол Lawn ремъци е понякога по-нататък тесен плат и се нарича също мебели ремъци . Алуминий за трева столове преди 1990 са проектирани да използват два ¼ - инчов широк колан, и по-нови рамки изиск

Περισσότερα >