Как да се изгради един Wine Cabinet

Ако обичате да се опитва много и различни видове вина , можете да опази колекцията си , докато те са готови да се пие , чрез изграждане на вино кабинет . Изграждане на кабинета е обикновено много по-малко скъпо, отколкото закупуване на един , а резултатите могат да бъдат също толкова beautiful.Things ви е нужно
винтове или гвоздеи
Ръкавици
Paint или петна
Sander (по желание ) <Бразилски> Hammer или учения
Wood
защитно облекло и очила
Размери на шкафа
Saw MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Определете колко вино бутилки , които искате да съхраните. От там, реши броят на бутилките да се проведе на всеки рафт , както и броят на рафтовете .

2

Разбера размерите на открито си шкаф за съхранение . Дълбочина трябва да бъде на височината на вашата голяма бутилка вино плюс около 3 инча. Width трябва да бъде достатъчно голям, за да се настанят на броя на бутилки, за да се проведе на всеки рафт , когато се определя от техните страни плюс 2 инча в бутилка. Височина трябва да бъде достатъчно, за да се настанят на броя на рафтове , които имате. Добавете около 10 инча в рафт.


3

Разбера колко много дърва ли ще се нуждаете. Най-малкото , ще ви трябва едно парче, което е с широчина височина , две парчета, които са ширина от дълбочина, две парчета, които са с дълбочина височина , една допълнителна част , която е с дълбочина ширина за всеки рафт , едно парче, което е с ширина шест инча за всеки рафт , както и допълнителни дърва за кантиране и краката .

4

Покупка дърво в склад за дървен материал .

5

закупувате други консумативи като боя или петна и пирони или винтове .

6

мярка и нарязани всяко парче дърво , така че имате отгоре, отдолу , гръб, рафтове , две страни и една ивица от дърво за всеки рафт .

7

Във всяка ивица нарязани един 4 -инчов кръг задържане на всеки 2 инча. Трябва да има едно задържане за всяка бутилка за рафта.

8

ивицата се срязва на половина.

9

Прикрепете една половина около 2-3 сантиметра от предната част всеки уволнявам и половина около 2-3 сантиметра от гърба.

10

Прикрепете рафтове в задната част на шкафа вино.

11

Прикрепете страни , отгоре и отдолу .

12

Прикрепете крака към основата на вино кабинета на MarketBook.bg 13

боя или петна дървесината да отговарят на вашите лични предпочитания.
Кенмор Хладилник Контрол на температурата Спецификации

Kenmore хладилници предлагат широк диапазон от температурни настройки за двата хладилника и фризера . Тези температурни спецификации са проектирани да предлагат правилното охлаждане и съхранение на хр

Περισσότερα >
Как да тръстика Пейки

столове или пейки със седалки тръстика са били популярни в продължение на стотици години , датиращи от древен Египет . Техниката и материалите са се променили малко , тъй като първите дни на бой с пръ

Περισσότερα >