Как да премахнете закрит Carpet

Искате ли да обновите вашите етажа ъпгрейд или отстраняване на старата , с дата (както в оцветени , вонящ ) килим ? Премахване килим е работа, която повечето хора могат да се завършат , толкова дълго, тъй като те са склонни да търпят някои физически дискомфорт като болки в коленете или нокти тръни в ръцете им. Премахване килим е сравнително лесно, особено ако имате намерение ahead.Things ви е нужно
тежък режим стъргало
Chemical лепило разтворител
Utility нож
Заключване клещи
Работни ръкавици
наколенници <Бразилски>
Показване повече инструкции
Планирайте предварително

1

Определете какво искате да правите на пода , след като сте махнали стария килим. Искате ли да репаратура на твърда дървесина и да я оставите гола или да я покрие с нов килим ?

2

Ако сте премахване на килима , като част от ремоделиране , което включва боядисване на стени , направете картината преди премахване на килима. По този начин можете да се разпорежда с всяко боядисване бъркотия в същото време те изхвърля стария си килим.


3

Clear стаята на всичко.

4

Премахни цокли или поне на четвърт кръг в долната част на цокли . Това ви позволява да получите достъп до ръба на килима .

5

Carpet се задържа на място чрез два метода. Стена до стена килими обикновено се задържа на място чрез слепване ленти . Това са парчета дърво с реда на гвоздеи задвижвани чрез тях . На гвоздеи с лицето нагоре и килима е изтеглен над тях и гвоздеи държат килима на място. Алтернативно , килими могат да бъдат държани в място с лепило.


Премахване килим от стена до стена

6

Старт в един ъгъл и се опитайте дърпа килима до изключване на халс съблекат . Това може да бъде по-трудно , отколкото звучи , тъй като лентите държат килим много здраво . Ако не можете да получите на килима започна , опитайте плъзгащи острието на отвертка под килима и го повдигнете . A двойка на заместник - заключване клещи може да ви помогне да вземете килима здраво да го потеглям халсовата ивица .

7

След като получите килима започна , продължи да го издърпайте халсовата ленти цял стая.

8

Използвайте полезност нож за намаляване на килима в управляеми редове. Тя е по-лесно да се справят стария килим , ако можете да се търкаля на лентите , както вие ги премахнете.


Премахване залепена килим

9

Carpet , че е залепен на място е учудващо лесно да се премахнете. Трябва да нанесете лепило само за шевове и ръбове (не всички над пода) .

10

с помощта на остър нож , нарязани на килима от ъгъл до ъгъл . Направете това от противоположни ъгли , а вие ще се окажете с четири големи триъгълни парчета, които се срещат в една точка в средата на пода.

11

Вземете една от точките и отлепете килима обратно . ( Тя ще отлепете лепило по ръбовете на стаята. )

12

След като сте отстранили килима използвайте химически разтворител , специално предназначена за отстраняване на лепило (налична в магазин за паркет или дома си магазин ), за да омекоти лепило и след това изстържете от пода.

My Frigidaire Front Loader не е Изпразване на омекотител

Frigidaire предно зареждане миене разпространява почистващи препарати във вашия измиване или изплакване цикъл въз основа на настройките , вписани за всеки почистване натоварване , и използва едно чекм

Περισσότερα >
Как да спечелим тапицирана седалка

Можете да превърнете обикновена дървена седалка в удобно място за почивка само за няколко минути . Дали тапициране нова седалка или освежаване на износени седалка , можете да си свършите работата с ня

Περισσότερα >