Как да купя Carpet едро

В някакъв момент от време , можете да забележите разнищването и износен килим и да осъзнаем, че ще трябва да го замени . Магазин за вашия нов килим и спаси , когато купувате вашия килим на едро . Без значение какво име марка или производител , че е възможно да получите вашия килим по цени на едро. Инструкции

1

Проверете вашия местен телефонен указател да се намери килим фирми за търговия на едро в ваша обща площ . Посещение на местния склад , така че можете да видите и да се докоснат до различни килими , преди да си купите килим на едро .

2

разгледаме различните стилове на килими , които са на разположение , като например намаляване купчина , плюш, фриз , Саксония или текстура . Някои компании килим на едро не са толкова голяма селекция като търговци на дребно.


3

Изберете мокетни плочи за вашия нов килим. Тези 18х18 - инчови квадрати са отлични за използване в районите с висока трафик , където една или повече плочки могат да се износват . Посъветвайте се с Вашия търговец на едро , ако той продава този тип килими .

4

Сменете износената част , когато има нужда. Уверете се, че купувате допълнителни плочки , когато купувате вашия основен килим на едро , тъй като цветът вероятно няма да бъде същото в бъдеще. Цветно- много промени , което прави малко по-различен цвят .

5

Попитайте който предоставя гаранцията на вашия едро килим. В повечето случаи , то ще бъде не производителя на килими на едро .

6

Разберете дали килим на едро компанията е продажба на първи места или секунда в килима на едро , които предоставят. Много пъти цената е необичайно ниско , а това може да означава, килима е на второ място по качество.

7

Не забравяйте, че когато си купите вашия килим на едро , може да се наложи да наемат инсталатор килим отделно или направете монтаж себе си. Разликата в цената е обикновено си струва допълнителните разходи за наемане на инсталатора.

Защо на тавана вентилатор Light не работи

Осветление на тавана вентилатор работи подобно на всеки друг вид осветително тяло . Единствената разлика е, че кабелите за леки пътища през вентилатора на тавана и се свързва с основната кабели с кабе

Περισσότερα >
Как да Cane Weave

Столове с дупки, пробити около рамката на седалката или на облегалката може да се тръстика тъкани . Ако бой с пръчки на стола си е износила в места , можете да тъкат нов седалка със специални пръчки ,

Περισσότερα >