Как да се подготвим по- Floor за New Carpet

Независимо дали инсталирате нов килим себе си, или като професионален го направя , това е важно да се подготвите вашите подове преди инсталацията . Несъвършенства в твоя подосноВата могат да доведат до проблеми с новия си килим , като пропуски или бучки или щети от влага или миризми . Следвайте тези указания, за да се подготви вашия етаж и да защити новия си инвестиционен килим ! Нещата ще трябва
Работни ръкавици
Спесобувки
Наколенници
Staple отстраняване (или отвертка и клещи )
Trash може
Glue
Изкърпване , изравняване съединения (по желание )
лост
Shop VAC (или метла и лопата )
Моп (по желание )
All- универсално почистващо
белина <Бразилски> Subflooring (по желание )
Primer /теглилки
Semi - гланц или гланц тапицерия боя
Concrete мерки и теглилки (по избор)
Електрически вентилатори ( по избор)
Защитни очила (когато е необходимо)
Защитни маски ( когато е необходимо) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Защитете себе си . Носете удобни , здрави обувки, които да защитават краката си от грубия subflooring , хлабави скоби и всякакви други отпадъци . Ако се занимават със стари халс ленти и скоби , да се носят тежки работни ръкавици, за да предпазите пръстите си . Изваждане старите скоби килим може да отнеме доста време и усилено върху коленете си , така че да инвестира в някои наколенки , за да ги защити.

2

Защитете другите. Пазете малките деца и домашни любимци от стаята , докато работите , така че те не се нарани .


3

Clear етаж на някакви скоби или пирони . Дърпане стар килим подложка ще остави бъркотия на скоби все още вградените в пода . Те ще бъдат лесно забелязани от кичурите на подложка , че са в капан под . Вие искате възможно най-гладко повърхността за новия си килими , така че си струва допълнително време и усилия, за да изтегли тези скоби навън. Можете да използвате тежкотоварни щапелни отстраняване, или отвертка и клещи. Използвайте отвертка, за да повдигнете скобите , след това клещите да го издърпат останалата част от пътя от пода. Съхранявайте боклук може наблизо , така че можете да пуснете скобите директно в кутията .

4

Изравняване на пода. Особено в новопостроени домове , може да има гранули от боя или съвместни съединение остана да си subflooring че изпълнителите просто мокет свърши. Използвайте стъргалка да изравни тези области навън. Ако сте над мокети балатум плочки , не забравяйте да се залепи всички свободни краища. Кръпка до някакви пукнатини и попълнете долини в бетонен под . За бетон и керамични плочки на пода , трябва да се помисли да се консултирате с професионалист. Някои експерти смятат, че в цяла вечер фугите с изравняване съединение преди полагане на мокет, което е трудна работа за един начинаещ .

5

Извадете всички дефектни халс ленти . Старите халс ленти могат да се използват повторно , но ако дървото е изгнило или изцапана , използвайте лост , за да го спра . Ако имате монтажник професионален килим идват , те вероятно няма да бъде толкова придирчиви за състоянието на халс ленти като теб, така че не разчитайте на тях да се заменят повредените части с нови. Ако има дупка от старата лента сте изтрили, след това те ще постави нов халс ивица на място.

6

почистване на пода . Можете да използвате една метла и прах тиган или магазин прахосмукачка за почистване на подове на мръсотия, отломки , а старите скоби . НЕ използвайте прахосмукачка къща , като парчета от мазилка, дървени стърготини , или телчета можеше непоправимо да го повредят . Ако плочките на пода е особено мръсен или лепкава , не се колебайте да бърша с чисти за всякакви цели , но се уверете, че подът е напълно суха, преди година за определяне на нов килим . Влагата може да съсипе вашия нов мокет и тапицерия .

7

Сменете повредената subflooring . Може да сте имали лош разлив , сериозни щети домашен любимец, или теч прозорец. Изрежете всяко компрометирана настилка и да се замени с ново парче на съвпадение subflooring .

8

Clean или боя цокли . Това е най-лесният път да получите вашата цокли оправили . Почистете боядисани или запечатани цокли със смес от всички предназначение чисти и малко белина. Уверете се, че дрехата е добре изцеди и не капе силно върху вашия подосноВата . Използвайте добър полу - гланц или гланц боя, за да се освежите вашите цокли и да ги направи лесни за почистване. Ако имате проблеми с домашен любимец мирис или щети , помислете за грундиране /запечатване цокли преди боядисване .

9

Запечатайте етаж. Ако имате малки щети на вашия дърво подосноВата от домашни любимци или разливи , че е добра идея да се четка на някои грунд /уплътнител върху тези области, за да се запечата в миризми и защитава вашия нов килим. За бетонни подове , можете да помислите за конкретна теглилки за защита на повърхността от влага и износване. Е.
10

Уверете се, че всичко е сухо . Ако работите във влажни условия , може да искате да използвате електрически вентилатори , за да помогне изсъхне наскоро изтри пода или боядисани цокли . Просто бъдете сигурни, че феновете са чисти , за да не взриви на прах и мръсотия върху вашия свеж работа. Ако имате проблем влажни райони на вашите бетонни подове , тези въпроси трябва да бъдат решени , преди да могат да определят новия си килим.

Какво е необходимо , за да се свържете с миялна машина

? Подмяна уреди могат да бъдат скъпи , така се спестяват пари , като го инсталирате себе си може да помогне покрият някои от разходите. Понякога това не е добра идея - газови печки , например, винаги

Περισσότερα >
Как да се изгради Вестник Rack

Как да се изгради Вестник Rack . Ако искате по проект за този мързелив съботен следобед , багажник вестника може да бъде съвършен. A дом, изграден и здрав дървен шкаф вестника ще даде не само голям пр

Περισσότερα >