Как да инсталирате Outdoor Килими

Открит трева или мокет осигурява комфорт под краката си на вътрешен двор или някъде другаде, когато решите да инсталирате килим в и около вашия двор. Повечето хора определят открит килими вътре заграждение екран или на тераса на палубата . Полагане открит килими е лесно. Има много различни видове и стилове, за да избирате и няколко различни начини , за да го инсталирате. Полагане на открит килим изисква по-малко прецизност от закрит килим и въпреки че все още ще искате килима да изглеждат добре , това ще отнеме по-малко работа за изпълнение на goal.Things ви е нужно
двустранен лента
Carpet <Бразилски> Utility нож
Carpet валяк
Outdoor лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе повърхността. Уверете се, че тя е гладка, чиста и суха. Използвайте лепило или двойно лице лента върху бетон, дърво украса или асфалт. Нанесете с открит мерки и теглилки да отвори дървени палуби, кола маска или боядисано дърво .

2

Разточете избрания килима в областта, в която ще го инсталирате . Нека тя седи в продължение на един час, за да позволи разширяване.


3

Place двойно залепваща лента по периметъра на помещението. Направете X от лентата на всеки 2 метра. Не сваляйте защитната хартия от касетата.

4

оформлението на килима , центрирано , толкова равни количества килим свиват нагоре по стените на всички стени в краищата , ако е приложимо. Позволете три инча от всеки край за обрязване .

5

Направи вертикален разрез в килима надолу по стената към пода , и отрежете целия в процепа , където стената се среща с пода. Използвайте тежкотоварни полезност нож.

6

направят съкращения V в ъглите , така килима лежи хоризонтално . Може да се наложи да направи няколко близки заедно съкращения V за правилното монтиране .

7

Издърпайте назад едната половина на килима. Отстранете защитната хартия от касетата и я сгънете килима обратно на мястото му . Повторете този процес , от друга страна.

8

Придържайте килима към лентата с валяк £ 50 килим.

9

Задръжте си полезност нож успоредно на пода и отрежете отново около всички ръбове , за да се уверете, че всичко над килим се отстранява.

10

Нанесете качество открит самозалепващ се до външните краища на килима да си я осигурят на земята. Тък ръбовете под ограждащите стени , ако е приложимо. Разходка около ръбовете на открит килим за да се гарантира , че тя се придържа правилно .

Как да се замени Maytag вратата на хладилника панти в дъното

Когато вратата на вашия хладилник Maytag започва да се свива и корекции не разрешат проблема, може би е време да замени долната панта . Панти на хладилници са малко по-различно , отколкото на стандарт

Περισσότερα >
Как да тапициране на Settee

Как да тапициране и канапе . Може би сте намерили прекрасен канапе на Craigslist или иБей, или дори продажба на тревата , но - добре - тапицерията има много да се желае. Няма проблем. Купи че канапе ,

Περισσότερα >