Как да спечелим една Carpet Seam

Carpet ролки обикновено идват в ширини 12 -футови , но не всяка стая е с ширина 12 фута . Големи или опасния оформени зали изискват инсталирането на повече от един раздел на мокет за покриване на целия етаж . Инсталатор A килим прави шев чрез определяне на най-малко забележим местоположението , поставяне на парчета от килим , и задължително шевът където килимът отговаря . Съставено правилно, шев почти изчезва и продължава срока на действие на carpet.Things ви е нужно
Carpet шев желязо
Seam теглилки
ръчен шев лента
Seam тегло
Knee кикър
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Включете килим шев желязо в електрически контакт . Задайте го в настройките на топлина се препоръчва за вашия шев лента и тип килим.

2

Линия до двата края на мокет парчета , така че те отговарят , но не се припокриват . Поставете шев теглилки по ръбовете в съответствие с указанията за вашата конкретна шев теглилки .


3

Нарежете дължина на ръчен шев лента със същата дължина като вашия килим шев . Поставете лентата на ръчен шев лента под шева на мокет, центриране на лентата при откриването на шева с лепило страна нагоре.

4

Поставете ютията шев между две парчета от килим , директно докосване шев на лентата. Преместете шев желязото в една последователна, бавна скорост по шев лентата да се стопи лепилото , докато сте на обхождането на раздел три до четири фута .

5

Поставете тегло шев на върха на килима . Плъзнете теглото бавно по шева , за да закрепите здраво килима към лепилото , докато стигнете до края на частта .

6

Поставете ютията шев между две парчета от килим. Преместете шев желязото , топене на лепилото , докато друга част от три - до четири -крак се нагрява . Плъзнете тегло шев по шев . Повторете желязото и процеса на тегло , докато не са залепени целия шев .

7

Използвайте коляното кикър да донесе килима заедно, ако парчетата килим не се докосват в определени места .
Как да запълнят каскадата в GE монограм миялна машина

Cascade е миялна машина - препарат и изплакнете помощ марка , подходящ за използване в GE монограм и други съвременни съдомиялни машини . Отделението за препарат на Monogram съдомиялна машина трябва п

Περισσότερα >
Как да направим един Евтините Sand таблица

Таблица пясък позволява на децата и възрастните с или без предизвикателни условия, за да изследват текстури , да се научат да се измери , да създават временни структури или скулптури и дори произвежда

Περισσότερα >