Как да Lay пенопласт Carpet

Foam подкрепени килим е най-добре да използвате в една област, която не се използва много или ходи постоянно включени, така че се уверете, че тя не е в една област, която има голям трафик или грубо отношение . Повечето пенопласт, килими не изискват подложка , така че е чудесно, ако сте кратко на време и пари. Обикновено можете да ставам на килима себе си, но ако стане твърде голям задам няколко приятели, за да ви помогне. Местните магазини за килими и складове винаги имат евтини останки и малки парчета от килим на разположение, ако вие сте на бюджета , който работи страхотно , ако искате коридор бегач или малка стълба. Отърви се от този стар килим и да доведе в някои нови и безалкохолни carpets.Things ви е нужно
Carpet
Двустранно килим лента
Utility нож в
Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Отстранете стария си килим и наличието на тапицерия . Уверете се, че на пода или бетона отдолу е чист от отломки или прах.

2

Прикрепете широка ивица на двустранен думата на килим лента около краищата на стаята , за да се задържи на килима на място и да се предотврати всяко разместване или движение .


3

Започнете от най-дългата , прекия стената , така че да станат удобни с полагане на килим преди да срещнете някакви неудобни ъгли или пречки . Отлепете хартиената подложка лентата на лентата за килим , за да се използва лепило .

4

Поставете килима право надолу върху лепенка . Когато попаднете пречки или различни ъгли трудно да маневрира , сгънете килима назад от стената и натиснете лист да се поберат в основата на препятствието. Направете едно нарязани тече от малко над нивото на пода нагоре към ръба на килима .

5

Draw острието през килима от основата на препятствието или ъгъл към ръба , което прави триъгълни форми. Това ви помага да се справите с кривите . Сега Килимът трябва да следвате ъглите или извивките на препятствия . Изрежете излишния парчета мокет и натиснете надолу, за да се побере възможно най-близо .

HEPA Vs. Ionic

HEPA и йонните въздушни филтри се използват в сгради и домове, за да се намали натоварването на прах , отстраняване на алергени от въздуха , както и домашни любимци яд . НЕРА филтър изтегли въздуха пр

Περισσότερα >
Как да изберете мебели прави планове

Как да изберете мебели прави планове . Вие трябва да изберете мебели прави планове предимно на вашето ниво на умение . Плановете , които са твърде сложни или които изискват специално оборудване може д

Περισσότερα >