Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Mint >> Content

Tall Trees Blue Gum

The синьо дъвка дървото също е често по-нататък на тасманийски синьо дъвка , синьо венеца и южната синьо венеца. Дървото се намира широко в различни региони по света, включително Австралия и се отглежда за своята дървесна маса и зряла дървесина . Насаждения от синьо дъвка също се поддържат за контрол соленост дал превъзходна поносимост на дърво за подгизнал земята и сол. Дърветата са известни за тяхната височина . Височина

дървото Синята дъвка има потенциал височина до 400 метра в родния му Australian местообитание , постигането на първия 80 фута бързо в рамките на първите 20 години. В отглеждането на култури, синьо дъвка расте 160 фута - висок. Tree растеж се забавя през лятото.


Описание

Правата багажника е покрита с гладка, кафява кора , че пилинг в големи парчета. The слой отдолу е синьо - бял цвят. В сиво- зелена листна маса е гладка , гъста и закръглена с елиптични съвети. Цъфти дърво с жълти цветя през есента. Цветята не разполагат с никакви листенца и имат пернат текстура с тънки тичинки растящите от чашката . Черните цветни семената са произведени през зимата. Сините смолисти дървета имат навика да расте в гъсти насаждения в родния си местообитание .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1019023762.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.